• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki wiosna 2015 -!kolejne starcie

Hej hej:-)

Moniusia ciesze sie, ze sie odezwalas kochana:-), masz racje to rzeczywiscie postep, wiec zaciskam kciuki, aby wszystko szybko sie udalo, zobaczysz, ze tak bedzie:-)

U nas pochmurnie, cos mnie przeziebienie bierze, wiec probuje sie leczyc:tak:

Milego dzionka:-)

reklama
Moniusia dobrze że jakiś postęp u was.
Jazza nie daj się przeziebieniu no.
Lux luty już niedługo.
Ja już w trasie. Plecy bolą ale zaciskam zęby. Juto wizytą u gina, zobaczymy co mi powie odnośnie tych cykli, może podejrzy czy są pęcherzyki. Poproszę go o jakieś badania mam nadzieję że mnie nie zbedzie.

Moniusia dobrze że jakiś postęp u was.
Jazza nie daj się przeziebieniu no.
Lux luty już niedługo.
Ja już w trasie. Plecy bolą ale zaciskam zęby. Juto wizytą u gina, zobaczymy co mi powie odnośnie tych cykli, może podejrzy czy są pęcherzyki. Poproszę go o jakieś badania mam nadzieję że mnie nie zbedzie.
szybko mi ten czas zlecial, ja mam wizyte w styczniu u lekarza a w grudniu robie kilka badan

Luxi jak chodzi o strach przed porodem to nie....wrecz juz sie nie moge doczekac az bede miala mala przy sobie i bede widziala ze jest ok.Teraz jak czasem ma dni ze mniej sie rusza to czuje paniczny strach.Malo ma takich cichych dni ale czasami sie zdarzaja.

Teraz przez ta cukrzyce musimy czesto kontrolowac jej wage.Zobaczymy w poniedzialek ile ma.
Jak mialabym oceniac po sile uderzen i miejscach w ktorych jednoczesnie ja czuje to twierdzilabym ze jest duza,ale zobaczymy co powie gin

reklama
Luxi jak chodzi o strach przed porodem to nie....wrecz juz sie nie moge doczekac az bede miala mala przy sobie i bede widziala ze jest ok.Teraz jak czasem ma dni ze mniej sie rusza to czuje paniczny strach.Malo ma takich cichych dni ale czasami sie zdarzaja.

Teraz przez ta cukrzyce musimy czesto kontrolowac jej wage.Zobaczymy w poniedzialek ile ma.
Jak mialabym oceniac po sile uderzen i miejscach w ktorych jednoczesnie ja czuje to twierdzilabym ze jest duza,ale zobaczymy co powie gin
zobacz jak Ci to zlecialo, a ta cukrzyca to masakra jakas :no:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry