• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki wiosna 2015 -!kolejne starcie

luska: szkoda, że znikasz, ale w pełni rozumiem decyzję :) Mam nadzieję, że szybko się nasienie zregeneruje i wpadniesz niedługo z dobrą wiadomością. Trzymam kciuki :)

anula: ja mam kciuki zaciśnięte za Mikołaja na mikołajki ;)

Co tam macie dzisiaj na obiadek? My dzisiaj jemy na mieście w ramach niedzielnego lenistwa :)
Udanej niedzieli ;)

reklama
Jugoslawa hey Hey .... ja dopiero kawe dopijam bo kurcze pospalismy trochę ...no ale zasnelam chyba ok 3 ....a obiad hmm ... nie wiem jeszcze .. ale naleśniki bym wviagneka Haha .... no ale pewnie jakieś miecho ....

A co u ciebie ?

Milego dzionka

Wysłane z mojego GT-I8190 przy użyciu Tapatalka

anula: naleśniki to za mną też ostatnio chodziły...ale nie chciało mi się smażyć :D Ja czekam na @, powinna przyjść lada dzień. No i pewnie się przejdę do lekarza w trakcie dni płodnych, żeby zobaczyć czy jajniki pracują czy nie. A potem zobaczymy.

anula: naleśniki to za mną też ostatnio chodziły...ale nie chciało mi się smażyć :D Ja czekam na @, powinna przyjść lada dzień. No i pewnie się przejdę do lekarza w trakcie dni płodnych, żeby zobaczyć czy jajniki pracują czy nie. A potem zobaczymy.
Najgorsze to smażenie hehe ...

Podejrzewasz brak ovu ?
Idz idz niech zobacza ... zawsze to człowiek bogatszy o nowe info ....
Ja tez juz zaraz termin .. ehh nie nawidze tych dni ....

Dzien dobry.
Nalesniki powiadacie? Ja wczoraj pol dnia smazylam nalesniki na krokiety :D takze zapraszam bo wyszlo 40 sztuk.Do wyboru z mieskiem a drugie z kapustka i grzybami ;)
Ja tam uwielbiam smazyc nalesniki hihi

Milego dzionka

anula: mam problem właśnie z owulacją. Czasem jest, czasem nie ma. Ja też nie znoszę tych dni...każda @ to stres...to czekanie, nadzieja...

aschlee: oooo kochana zaszalałaś :D Ja też poproszę kilka z kapustą i grzybami :D:D:D A do tego czerwony barszczyk i jestem w jedzeniowym niebie ;D Mniaaaaaaaaam!

Jugoslawa mam tak samo ... a jak @ przychodzi to mam najgorzej .... jeszcze w tym cyklu trochę poexperymentowalam i czuje ze dobije mnie to ... jeszcze zaraz kolejne badanie nasienia i czuje ze wynik da mi po rajtach .... ze będę musiała pogodzić się z faktem ze lipa będzie z marzeń .... zresztą libido mi tak spadlo ze masakra .... wogole nie mam ochoty i nie potrafię wyluzowac .... nic a nic ... bo łatwo jest powiedzieć " daj na luz a się uda " ....g....o prawda .... i mimo ze glowa zajeta ciągle czymś to i tak człowiek myśli ... ooo pozalilam się ;-)

anula: bo to słynne "daj na luz" to jest ściema, bo można coś niby wyrzucić z głowy, ale podświadomie i tak się o tym myśli. Czasem to tak się na tym łapię w takich momentach, że wciąż się przekonuję, że jednak o tym myślę...a jaka pozycja będzie lepsza, czy może lepiej rano czy wieczorem...i tak dalej. Będzie w końcu dobrze, tylko jak dotrwać do tego momentu? :( Na szczęście życie potrafi zaskakiwać, więc cuda są możliwe :) A z czym eksperymentowałaś? Z lekami czy z pozycjami, ziołami itd.?

reklama
anula: bo to słynne "daj na luz" to jest ściema, bo można coś niby wyrzucić z głowy, ale podświadomie i tak się o tym myśli. Czasem to tak się na tym łapię w takich momentach, że wciąż się przekonuję, że jednak o tym myślę...a jaka pozycja będzie lepsza, czy może lepiej rano czy wieczorem...i tak dalej. Będzie w końcu dobrze, tylko jak dotrwać do tego momentu? :( Na szczęście życie potrafi zaskakiwać, więc cuda są możliwe :) A z czym eksperymentowałaś? Z lekami czy z pozycjami, ziołami itd.?
A zapodalam clo,wiesiolka i inofem .... i powiem ci ze chociaż ten wiesiolek super zadzialal bo sluzu w cholerę duzo i pięknie bylo widac kiedy plodny ...zresztą cala reszta tez bo jajniki odczuwalne super wiec wiedzialam ze pracuja .... potem nawet po ovu dawały znac no i testy ovu pięknie pozytywne .... teraz pozostaje czekać ale nie dlugo bo @ 3.12 takze juz tuz tuz ....

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry