flor87
Fanka BB :)
Zobaczymy... obie musimy poczekac... nic juz nie zrobimy [emoji1787][emoji23][emoji1787]No tak, ale wiesz jak to jest... ta głupia intuicja, jeszcze mnie nie zawiodła [emoji17] No nic No, jakoś to będzie![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Zobaczymy... obie musimy poczekac... nic juz nie zrobimy [emoji1787][emoji23][emoji1787]No tak, ale wiesz jak to jest... ta głupia intuicja, jeszcze mnie nie zawiodła [emoji17] No nic No, jakoś to będzie![]()
Zawsze zostaje chinski ebayNo tak, ale wiesz jak to jest... ta głupia intuicja, jeszcze mnie nie zawiodła [emoji17] No nic No, jakoś to będzie![]()
Jeszcze nie czas na smutki i intuicję, dopiero co ci tych żołnierzy podali, daj im czas się wykazać!No tak, ale wiesz jak to jest... ta głupia intuicja, jeszcze mnie nie zawiodła [emoji17] No nic No, jakoś to będzie![]()
Zawsze zostaje chinski ebay![]()
Ja wlasnie bylam dotknac brzuszka kolezanki i usiasc na jej miejscu bo jutro idzie na l4 ciazowe bo w maju rodzi hahahha moze to pomoze
Ja mam 3 teraz w firmie na 30 osob....takze non stop mam czasem lzy w oczach a na ustach musze miec usmiech...ciezko czasem zwlaszcza jak @A ja nie mogę, nie jestem w stanie utrzymywać znajomosci ze znajomymi które są w ciąży, straszne to, wiem! Ale co ja poradzę jak łzy mi same napływają do oczu jak widzę brzuchy [emoji3601]
Rozumiem Cię doskonale, wczoraj zobaczyłam dziewczynę pacjenta w ciąży. I to drugiej.. Straszna gowniara... Bo sam pacjent jest odemnie sporo młodszy. Gil mi stanalA ja nie mogę, nie jestem w stanie utrzymywać znajomosci ze znajomymi które są w ciąży, straszne to, wiem! Ale co ja poradzę jak łzy mi same napływają do oczu jak widzę brzuchy ![]()
Rozumiem Cię doskonale, wczoraj zobaczyłam dziewczynę pacjenta w ciąży. I to drugiej.. Straszna gowniara... Bo sam pacjent jest odemnie sporo młodszy. Gil mi stanal