O'Hara
Fanka BB :)
Poczekaj jeszcze, na testy przyjdzie pora jak ci wyjda II to zasikasz wszystkie co masz [emoji2][emoji2][emoji2][emoji2]
Mam 23 sztuki, mówisz, ze braknie?! [emoji23]
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Poczekaj jeszcze, na testy przyjdzie pora jak ci wyjda II to zasikasz wszystkie co masz [emoji2][emoji2][emoji2][emoji2]
Wiesz... nigdy nie wiadomo... ile bedziesz chciala na pamiątkę [emoji1787][emoji23]Mam 23 sztuki, mówisz, ze braknie?! [emoji23]
Wiesz... nigdy nie wiadomo... ile bedziesz chciala na pamiątkę [emoji1787][emoji23]
Hahha no alez tak a co ty myslalas zeby tylko 2 zrobic?Po jednym dla każdego członka rodziny, a resztę będę rozdawać gościom po babyshower na pamiątkę. Dla przypieczętowania skocze sobie na betke i będę ja powtarzać co 2 dni [emoji38]
Hahha no alez tak a co ty myslalas zeby tylko 2 zrobic?
[emoji1787][emoji23]ktos by nas czytal to by nas zamknal w szpitalu bez klamek[emoji23][emoji1787]No coś ty?! Nawet tak nie żartuj [emoji3]
Ja uwielbiam was czytać !!! W końcu normalne kobitki z poczuciem humoru i dystansem do siebie. Ostatnio mało pisze ale zawsze staram się wejść w ciągu dni i was poczytać ! Co u każdy się dzieje w danym momencie super to jest jak sobie kibicujemy i najważniejsze się po prostu rozumiemy![]()
Melduje się po 3 piwach, jakoś trzeba sobie wynagrodzic[emoji23]No jakoś musimy sobie radzić, żeby nie zwariować, a nikt tak nie zrozumie starej poczciwej staraczki, jak druga stara poczciwa staraczka![]()
Ja sie jutro z rozpaczy upije jak przyjdzie @Melduje się po 3 piwach, jakoś trzeba sobie wynagrodzic[emoji23]