Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Ja za każdym razem idę do wc to mnie korci żeby zrobić test
Już kiedyś pisałam, że szkoda, że nie ma światełka np. w pępku-,zielone jesteś w ciąży, czerwone nie było by dużooo prościej :-)

ale sie usmialam, stwierdzil ze my kobiety mamypecha ze tak dlugo musimy czekac z niecierpliwoscia na ta wiadomosc 

, mam tylko nadzieję, ze mój mąż nie rozmyśli sie za szybko jak to było ostatnim razem... najpierw namieszał mi w głowie, ze robimy drugiego dzidziusia, a potem powiedział NIE, wredny... i tak minął prawie rok.. a teraz znowu "pracujemy" nad kolejnym (drugim) bobaskiem...
moze wytrzymam troche dluzej, rano jestem tak zamulona ze nie mysle o testowaniu psychoza zaczyna sie w pracy za duzo mysle , teraz tez mnie korci choc wiem ze to bez sensu wystrczy poczekac do jutra czy sie @ nie rozkreci, kurcze ciagle mam nadzieje ze nie
dzis nawet szefowa stwierdzila ze przytylam na twarzy cos czuje ze to nie fasolka z tym wielkim brzuszkiem tylko przez to dbanie ostatnio o siebie poprostu przytylam ciesze sie z jednej strony bo mi tosie przyda tylko cholercia czemu teras i mi to nadziei narobilo witam serdecznie , powodzonka przy staranka i oczywiscie jak wszystkim nie zycze Tobie bys tu długo z nami była ;-)Cześć Dziewczynki!:-)
Mam nadzieję, ze przyjmiecie do grona staraczek kolejną "nakręconą"... podczytuję Was już od jakiegoś czasu i strasznie tu u Was miło...
Właśnie zaczynamy z mężem trzeci cykl, biorę kwas foliowy, zaczęłam mierzyć temperaturkę i ... czekam, mam tylko nadzieję, ze mój mąż nie rozmyśli sie za szybko jak to było ostatnim razem... najpierw namieszał mi w głowie, ze robimy drugiego dzidziusia, a potem powiedział NIE, wredny... i tak minął prawie rok.. a teraz znowu "pracujemy" nad kolejnym (drugim) bobaskiem...
Co do testów, to ja czekam zawsze na @, nigdy nie robię wcześniej, chyba należe do tych bardziej cierpliwych...
3mam kciuki za wszyskie staraczki...
ale schudłam po 3 miesiacach od porodu 28