Rety!Chwile nie zagladalam a tu 4 stronki do czytania

Super:-)
:-):-):-)@ NIE MA:-):-):-)Apetyt za to jest wieeelki i juz mi tylek rosnie,szczegolnie ze przez ostsnie pare dobrych miesiecy na ostrych dietach bylam,wiec teraz organizm sie domaga

A nie moge ograniczac znowu do 1000kal bo nigdy nie zajde w ciaze

No i juz przybylo od rozpoczecia staran 3kg

Ale nie martwie sie-zrzucilam po pierwszej ciazy to i po drugiej dam rade
Natella - moj tescik z Weronisia tez byl baaaaaaaaaaaardzo slaby i latalam jak szalona po aptekach i pytalam co to oznacza,bo nie bylo wolnych miejsc w przychodniach

I KAZDY powiedzial,ze skoro test wykryl to jest to ciaza i innej opcji po prostu nie ma

Tak wiec powtorz sobie jeszcze raz,ale ja juz skladam OGROMNE£ GRATULACJE:-)
A co do tego wycieku z sutkow to jak juz pisalam-radze isc do lekarza.ja bylam i dal mi wlasnie na jutro skierowanko na badania hormonalne i krwi,ale stwierdzil tez ze widzialby gdyby to bylo cos z hormonami bo wtedy jest duzo innych oznak ktorych u mnie brak....I ze moze byc to u niektorych kobiet oznaka ciazy...!No i ja tej nadzieji sie trzymam,hehe...
Elisabeth - witaj serdecznie!ja tez od niedawna na tym watku

Szybkiego zafasolkowania zycze:-);-)
adolfina - rety!sciskamy kciuki wszysciutkie za Ciebie!!!widze,ze objawy sa wrecz podrecznikowe wiec pewnie sie udalo

gemini - witamy i pisz jak tam oczekiwania!!!!oby nie potrwaly za dlugo
A ja jutro o 11:15 na badanie paskudnej krwi

Nie nawidze igiel i zawsze mi pobieraja na lezaco bo zdazylo mi sie kilka razy zemdlec

Ale moze szybo sie wyjasni czy nowy okruszek juz sie zadomowil................;-)