reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starające się 2008

no wlasnie a gdzie nam Lilu zginela , dawno jej nie bylo:confused:, chyba nie swietuje gdzies tam bez nas

Witajcie :-)
Jestem jestem dziewczynki ;-):tak::laugh2:
Cos mi dzisiaj internet nawala, co napisalam wiadomosc i chcialam wyslac to baaa zasiegu nie ma :wściekła/y: chyba mi sie modem psuje :crazy:
Wogole musialam sobie dzisaj zrobic drzemke popoludniowa przed praca bo normalnie usypiam dzisiaj na siedzaco :zawstydzona/y::sorry2: a poszlam spac przed 23 jak zwykle :dry:
Niestety jeszcze nie swietuje :zawstydzona/y: bo test robie dopierw we wtorek.... ojjj jak dobrze ze dzisiaj juz czwartek, jeszcze tylko jutro do pracy i weekend. ;-)

Gratulacje dla nowychy fasolek :laugh2::laugh2:

reklama
A co do obiawow ciazowych to moja psiapsiolka miala taki pierwszy obiaw ze zaczely jej ropiec oczy w nocy, w dzien ja szczypaly i miala bardzo przekrwione, po tygodniu doszlo czeste siusianie i bol zeba :szok:

ktos tu zyczyl wszystkim fasolek hm

chcialam zakomunikowac w brzuszku fasolke :-)
nawet nie jedna :-)
mam kilka :-)
po brytońsku mniam , teraz to dopiero bede wygladac na 5 miesiac a jakie bole beda hehe
milej pracy Lilu ja tam mam wolne w koncu i mnie nalezy sie troche wolnego

adolfina:-D:-D:-D:-D:-D

parsknełam tak ze w pracy kumpel zerknał na mnie jak na kretynke;-)

Ostatnia edycja:
adolfina ja potwierdzam tak jak elisabeth w pierwszym momencie pomyslalam, że ukradkiem zrobiłaś test:-D

:) A JA JUZ MYSLAŁAM że byłaś u ginekologa i ze na USG wyszło że masz dwie fasotkli :) he he
ale ans nabrałaś...

mi piersi jak bomby napęczniały ...pewnie na @
nadzieja umrze jak zacznie lecieć...

:) A JA JUZ MYSLAŁAM że byłaś u ginekologa i ze na USG wyszło że masz dwie fasotkli :) he he
ale ans nabrałaś...

mi piersi jak bomby napęczniały ...pewnie na @
musisz do konca wierzyc , zobacz my z ell juz prawie @ mialysmy ale ja wierze za nas dwie tak mocno ze narazie jest cisza hehe

teraz mi sie goraco zrobilo, pieka policzki masakra zrobilam swoje ulubione owsiane ciasteczka i smakuja jak papier nawet smaka straciam przez to wszystko, mleka mi sie chce beee nienawidze mleka, ale swiruje :crazy:

reklama
:-D:-D:-D

Adolfina, widzę, że suwaczek próbujesz wstawić?
Fasolkę po bretońsku to i ja bym zjadła... najpierw ciasteczka, teraz fasolka... kurna podziel się trochę, a nie tak sama przed tym kompem;-)

Dobra ja spadam obiadek wstawic, bo się zaraz bąbelek obudzi...

Pa!

Do góry