Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
adolfina i jak? u mnie znowu jedna plamkajuż wolałabym normalny @ i wiedzieć co grane i liczyć dni do starań
) a tak to nie wiadomo czy tylko wszystko się nie pomiesza

wow po dwoch latach.....jaka ty musisz byc teraz szczesliwa,ciesze sie razem z toba!!!!
gratuluje!!!!!! niech rosnie zdrowo!!!
No jestem szczęśliwa na maxa tym bardziej że tak długo na to czekałam , ciagle tylko szprycowana byłam hormonami, ale na szczęscie chyba pomogłoWitam, wczoraj byłam na Usg i jestem w 8 tygodniu ciąży a mój maluszek ma 17 mm. Trzymam za was kciuki, żeby wam też tak szybko się udało:-). Pozdrawiam
Rudka dziękuję bardzoNo jestem szczęśliwa na maxa tym bardziej że tak długo na to czekałam , ciagle tylko szprycowana byłam hormonami, ale na szczęscie chyba pomogło

hehe ja troche posprzatalam i tez mam jedna plamke hehe idziemy lep w lep ciekawe jak to sie skonczy , mnie cosik teraz brzuszek pobolewa jak na @ a mialam zamiar pomyc okna chyba sie wstrzymam troszke
a jak u ciebie z tempką ?

jakby to bylo takie proste , tez juz myslalam nad jakim winkiem czy kapiela goracatempka jak przed @ w normie, i dalej cisza, a plamke miałam zaraz po tym jak kawałek przebiegłam....a bóli juz żadnych, ani na fasolke ani na @
chyba musimy się odblokować i dac czerwonemu ferrari podjechać;-) nastepny cykl bedzie nasz![]()
no wlasnie a gdzie nam Lilu zginela , dawno jej nie bylokingus- mocno trzymam za ciebie kciuki i wierze ze teraz tobie i lilu19 sie uda![]()
, chyba nie swietuje gdzies tam bez nasoczywiście, bo nadzieja zawsze umiera ostatniatrzymam kciuki za tę nadzieję
:-)chyba musimy się odblokować i dac czerwonemu ferrari podjechać;-) nastepny cykl bedzie nasz![]()