reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starające się 2008

reklama
GRATULACJE!!!
Wielkie gratulacje!

ja sie boje ze jutro, po jutrze mi sie pojawi @ i nadzieje poplyna razem z nia...

ale przeciez to pierwszy miesiac staran...
przy pierwszym dziecku udalo sie nam w drugim miesiacu wiec moze i teraz uda sie nastepnym razem...

super- gratuluję! już się nie mogę doczekać kiedy ja zobaczę II. Obmyślam plan jak to powiem mężowi:):)hahaha mam nadzieję że już wkrótce się doczekam. Ten miesiąc to pierwsza moja próba więc nie robię sobie zbytniej nadziei że tak szybko się uda, ale cuda się zdarzają i liczę na niego:)

jarzebinka- hehe oby:) a dzis rano przy sniadaniu wlaczylam tv i akurat wlaczyl mi sie program o zachodzeniu w ciaze.. az moj mezus sie smial ze ale trafilam z tym porgramem.. :-D

Witam, wczoraj byłam na Usg i jestem w 8 tygodniu ciąży a mój maluszek ma 17 mm:-D. Trzymam za was kciuki, żeby wam też tak szybko się udało:-). Pozdrawiam
gratulacje ale Ci zazdroszcze az mi sie lezka zakrecila 17mm to prawdziwa fasolka

GRATULACJE!!!
Wielkie gratulacje!

ja sie boje ze jutro, po jutrze mi sie pojawi @ i nadzieje poplyna razem z nia...

ale przeciez to pierwszy miesiac staran...
przy pierwszym dziecku udalo sie nam w drugim miesiacu wiec moze i teraz uda sie nastepnym razem...
puki @ nie ma jest nadzieja wiec glowa do gory

super- gratuluję! już się nie mogę doczekać kiedy ja zobaczę II. Obmyślam plan jak to powiem mężowi:):)hahaha mam nadzieję że już wkrótce się doczekam. Ten miesiąc to pierwsza moja próba więc nie robię sobie zbytniej nadziei że tak szybko się uda, ale cuda się zdarzają i liczę na niego:)
ja obmyslam taktyke jak powiem mojemu tacie hehe bardzo czeka na wnuczke zwlaszcza ze jestem jedynaczka i dwa razy mi nie wyszlo mam zamiar wyslac mu kartke z okazji dnia dziadka hehe jakby nam wyszlo teraz to termin wg kalkulatorow wypada w dniu jego urodzin, moj maz to chyba troszke przypuszcza choc do konca nie wierzy ale jego tak nie zaskocze a rodzice moi mysla ze ja juz wiecej nie bede chciala probowac . wiec mile ich moge zaskoczyc
jarzebinka- hehe oby:) a dzis rano przy sniadaniu wlaczylam tv i akurat wlaczyl mi sie program o zachodzeniu w ciaze.. az moj mezus sie smial ze ale trafilam z tym porgramem.. :-D
ja trafilam na program z probemami nastolatkow kurcze jak wychowac madrze dzieci, zwlaszcza dziewczynki , az sie boje ale to chyba z czasem przychodzi taka madrosc choc pewnie nie wszystkim hehe

Dziewczyny i co najwazniejsze przesyłam Wam M I L I O N Y , M I L I A R D Y FLUIDKÓW bierzcie ile wlezie . Dziekuję Wam za wszystko za wsparcie duchowe , bardzo mi sie to przydalo. Po dwóch latach starań . Wiec wierze że i Wam sie uda.
wow po dwoch latach.....jaka ty musisz byc teraz szczesliwa,ciesze sie razem z toba!!!!
Witam, wczoraj byłam na Usg i jestem w 8 tygodniu ciąży a mój maluszek ma 17 mm:-D. Trzymam za was kciuki, żeby wam też tak szybko się udało:-). Pozdrawiam
gratuluje!!!!!! niech rosnie zdrowo!!!

cześć dziewczyny , chciałam się z Wami podzielić nowiną. Dziś robiłam teściora i wyszły mi dwie grube krechy:) Jutro zrobie phyba dzięki powtórke dla potwierdzenia. Bardzo dziękuję za trzymanie kciuków:) Jeżeli dobrze pójdzie to jednak zostane tą majowa mamusią :) Teraz ja za Was trzymam kciukasy.
GRATULUJĘ :-):-) Cudownie włączyć rano komputer i czytać takie wspaniałe wieści. Spokojnej ciąży życzę :tak::tak:

Co tu robic zeby o tym nie myśleć?
Fasolki lubią zrelaksowanych rodziców ;-) Ja żeby tak nie myśleć zabieram się za różne rzeczy np. gotuje :tak: Na pewno już wkrótce zobaczysz II kreseczki ;-);-)

adolfina to super, że u Ciebie wciąż szansa jest:tak: u mnie też cisza;-)ale sądzę ze to raczej kłopoty niż fasolka:no:
Dziewczynki trzymam za Was kciuki ;-);-) Idź @ a kysz :-p

4 testy i nic:( ale @ tez nie ma
zreszta jeszcze ze 4 dni do niej...
Spokojnie poczekaj do terminu @ albo idź na betke. Będzie dobrze :tak:

Pięknie rośnie :-D:-D

Proroczy ten program ;-);-)

A ja kilka dni temu kazałam tak dla żartu sprawdzać mojemu M czy mi piersi urosły a on wczoraj jak się kąpałam to mówi " chyba mi już wmówiłaś, że ci piersi urosły" :laugh2: On też bardzo chce żeby w końcu się udało. Dziś mnie tak brzuch trochę pobolewa takie skurcze jak na @, do wredoty zostało jeszcze 3(ale biorę duphaston) mam nadzieje, że to nie zapowiedź @. Choć jak biorę duphaston to nie mam @ dopiero jak odstawie to po 3 dniach. Testuje za 2 dni :baffled:

reklama
adolfina i jak? u mnie znowu jedna plamka:wściekła/y: już wolałabym normalny @ i wiedzieć co grane i liczyć dni do starań:)) a tak to nie wiadomo czy tylko wszystko się nie pomiesza

Do góry