Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
:-)nie martw się.To duza zmiana dla ordanizmu, szok wiec jedne tak reaguja a inne inaczej.A odnosnie tego wyjazdu to ja sie nie wypowiadam.To indywidualna sprawa, to od Ciebie zalezy...Powiem Ci że gdybym nie miala zadnych brudzen, albo bym niewiedziala o ciąży(tak jak to powiedziala ktoras z kolezanek)to pewnie bym poleciala....

a u C iebie ktory dzien cyklu? zreszta u mnie to tak roznie bo ja sie szarpie z PCO...no ale i tak ostatnio mam w miare regularnie.Bardzo bolą mnie plecy nisko, więc to pewnie na okres...

jeśli nie dzieje się nic poważnego i lekarz nie odradza wyjazdu to uważam że nie masz się czego obawiać. Mnóstwo kobiet podróżuje w różnych etapach ciąży... Niemniej jednak w takiej sprawie ciężko doradzać. ..To musi byc Twoja decyzja i rozumiem że masz wątpliwości. Porozmawiaj z lekarzem jeszcze raz. Niech Ci powie czy są jakieś zagrożenia. Czy tak długi lot nie jest bezpieczny. Może przepisze Ci jakieś leki w razie gdyby działo się coś niepokojącego - lekarzowi będzie łatwiej przewidzieć ewentualne zagrożenia.Lekarza widze dopiero jutro w południe. Jak ja mam jechać na tak daleki urlop.??
Bablyss u mnie dzisiaj 12 dc więc jeszcze jakiś tydzień i trzeba będzie sie zmobilizować.... ;-) a potem zacisnąć zęby i czekać (i nie dopowiadać sobie niczego)
![]()

tzn dopiero za kilka lat