Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
hmmm... a moze betka by pomogla jakos przetrwac ten czas do usg sprawdzic czy ladnie przyrasta i sie nie martwicKurcze no, myslalam o tym co napisała Nenius zeby wysłać męża, ale coś czuje że ciezko mu bedzie cos tam zalatwic... w sumie sama nie wiem...moze jej powiem ze chce jeszcze tydzien poczekac z usg... z drugiej strony łudze sie ze moze cos by bylo widac...
![]()
Boże, strszny mam mętlik w głowie, chciałabym już zobaczyć dziecko.
Jutro ode na wesele, wszystkie kolezanki beda sie dziwnic ze nie pije alkoholu... pewnie sie domysla... a mnie nie chce sie tłumaczyc sytuacji... ze jestem troche w ciazy tez troche nie jestem![]()
a przede wszystkim sie tylko nie denerwuj!!
i propagujesz zdrowy tryb zycia! 

Lilu
sądze, że te obawy tez niebawem bedą Ci znane, nawet jak uslszysz, że jest super..zawsze jak będzie coś inaczej..cos innego poczujesz, będziesz zaniepokojona...

Witam Was dziewczyny! Na forum jestem nowa, chociaż zalogowalam się ponad rok temu, kiedy moja przyjaciółka oczekiwała na swojego maluszka.
Teraz czas na mnie! To juz drugi miesiąc staranek z mężem o fasolkę. Niestety teraz mam problemy z zębem i biorę antybiotki także nie wiem co z tego będzie :-(.
Mam na imię Asia i mam 25 lat. Pozdrowienia:-)
hej,
Z maleństwem na szczęście wszystko jest dobrze, wszystkie wymiary z usg (markery) w normie. Gorzej z moim stanem emocjonalnym, mam problemy z Darią - ciężka adaptacja przedszkolna+ jej kaszel trwający już ze 2 tygodnie, do tego dochodzi mój ból gardła. Generalnie trochę mam doła![]()

ale z czasem bylo coraz lepiej 

Macie dziewczynki absolutną rację, popieram Wasze zdanie!Imagination niestety Pixella ma rację, bez względu na to ile kto ma z rodziców jednej czy drugiej strony i jak te pieniądze wydaje, Wy dwoje musicie zakładać i życ tak żebyście mogli liczyć przede wszystkim na siebie.... Pixella ma rację, że to głupie wyrzucać ukochanej osobie że ktoś tam za mało pomaga... Takich sytuacji nie powinno być, bo niby jak ta druga osoba ma sie poczuć i co z tym zrobić...![]()

Kinguś tylko pamietaj ze po tej szczepionce nie mozna przez nastepne 3 mies zachodzic w ciaze - jak ja sie szczezpilam to tak mi lekarz mowil, chociaz w gazetach czytalam inaczej... ale moze lepiej dmuchac na zimneA wiecie mi ta gin powiedziała, że lepiej się teraz zaszczepić na grypę bo jak się planuje zajść w ciąże w tym okresie to lepiej jest się zaszczepić. Chyba się zastanowię nad tą szczepionką.

Wg septimy z 6mm do 13mm a w babce ten drugi pomiar 11mm.Kinguś, przepraszam że się pytam, ale czy u Ciebie pęcherzyk powiekszyl sie od ostatniego usg?
też nie bardzo mam ochote wszystkim tłumaczyc teraz co i jak....dopiero cokolwiek chciałabym powiedzieć, jak już będe mogła przekazać informacje: a teraz serduszka mam dwaOj Kinguś, ściskam Cie mocnoooWg septimy z 6mm do 13mm a w babce ten drugi pomiar 11mm.
Ja już wyczerpałam limit pustych jajeczek więc Ty się nie martw ;-);-)