Lilu19
Fanka BB :)
Dziewczyny jade niebawem na wizyte jednak dzisiaj..dzwoniłam do lekarza w sprawie moich bóli krzyżowych, kazał mi przyjechać..chce zobaczyc co się dzieje..trzymajcie kciuki
Trzymamy trzymamy, bardzo mocno zacisniete

Powodzenia....
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dziewczyny jade niebawem na wizyte jednak dzisiaj..dzwoniłam do lekarza w sprawie moich bóli krzyżowych, kazał mi przyjechać..chce zobaczyc co się dzieje..trzymajcie kciuki

U nie dobre wieści...zrobilam test owu i jutro pewnie beda dwie mocne krech a staranka w nd...![]()

Ja nie wyglądam na kasę i pomoc od innych, a mój facet tego wymaga i o to ma do mnie aleA i Imagination-nie mysl teraz o pieniadzach, rodzicach i wpsarciu-macie siebie i dzidziusia i to jest wasz swiat! Nie ma gorszej rzeczy jak finansowe uzaleznienie, od kogolkolwiek, wiec starajcie sie liczyc tylko na siebie. Ale jak ktos oczywiscie pomoc zaoferuje-z usmiechem ja przyjac, ale nie "wygladac" na nia. Nie smuc sie ze twoj kochany ma teraz zle nastroje-to chyba normalne-zobacz ile na niego w krotkim czasie spadlo, a ze nie wczuwa sie w Twoja sytuacje i ciaze-to facet kochana-FACET, a oni tak maja!
Staram sie niczym nie przejmować, ale i to zostalo mi wypomniane
Faceci to jednak trudna sztuka