Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

.
Ja już zapomniałam jak to jest bo jestem po anty......ja tez mam tylozgiecie ale problemow z zajsciem nigdy nie mialam , zadnych boli raczej tez nie odczuwam , z tego co czytam mialas jakis zabieg moze od tego?A ja myślę, że ta wstrętna zmian na szyjce macicy się zabliźnia, ponieważ nie mam już żadnych plamień a takiego bólu i pieczenia jak mam od kilku dni nie pamiętam
A jak to jest z tym tyłozgięciem macicy a możliwościami zajścia w ciążę a rozpoznaniem dni płodnych. Nie mam możliwości jako tako regularnie obserwować się, bo mój kochany wstaje o różnych porach i często mam dni wręcz rozregulowane.
Dziewczyny, czy którąś z was tak strasznie piecze w brzuszku i bolą plecki przed okresem?????![]()
Ja już zapomniałam jak to jest bo jestem po anty......
Dziewczyny, czy którąś z was tak strasznie piecze w brzuszku i bolą plecki przed okresem?????Ja już zapomniałam jak to jest bo jestem po anty......

;-)
. Teraz nie biorę, żadnych leków pomimo alergii (czasami astmy oskrzelowej przez alergię) a brałam już nawet sterydy, i wszystko jest OK.