Anets Kochana, wyobraź sobie, że też chciałam o to zapytać. I to dokładnie o kłucie w lewym jajniku

Mnie też zawsze przed @ pobolewał dół brzucha, a tu dziś kłucie w lewym jajniku...Więc to chyba nie przewianie... Albo przewiało nas obie...
A co do senności... Czytałam, że tu parę Staraczek to ostatnio straszne śpiochy... No i ja też tak mam...O kilku dni chodzę "przymulona" i wciąż ziewam... Tyle że nie wiem na ile wpływa na to pogoda - moja Mama też mi się ostatnio skarżyła, że jest wciąż niewyspana. A Ona raczej dzidzi się nie spodziewa

Mam nadzieję, że w przypadku Staraczek te "śpiochy" to bardzo pozytywny znak

Ale byłoby fajnie, gdybyśmy wszystkie odnalazły się w wątku październikowych mamusiek. Ja na razie czekam do środy - jeśli do tego czasu @ nie przyjdzie - kupuje teścik.
Kochane - pomysł wąteczku z naszymi buźkami - super. Postaram się jeszcze dzisiaj coś wkleić. Tylko nie wiem, czy uda mi się zmniejszanie i wklejanie. Próbowałam już powiększyć sobie awatarek lub tą fotke córci w podpisie - i d... blada - nie wyszło

Neniuś - masz przecudowną córcię. I z Ciebie śliczna, promieniująca dziewczyna

A ja też mam pewne reklamacje co do mojego pominiętego pytanka... Wczoraj zadałam pytanko dziewczyniom specjalistkom od pomiarów temperatury... I tylko chyba Neniuś mi odpowiedziała...
Aha, i oczywiście gratuluję nowym zaciążonym staraczkom! Niech Wam te 9 miesięcy upływa w zdrówku, a Wasze Fasolcie niech się zdrowo rozwijają