reklama
wanilia_sky
Przyjaciółki 2008
też się martwię. Mam nadzieję, że nie złapała znowu doła........
Szkoda, że nie mamy żadnego namiaru na nią, wysłałabym jej jakiegoś pocieszjącego sms'a.
wanilia_sky
Przyjaciółki 2008
Jak zamkniemy nasz wątek, to będziemy mogły powpisywać jakieś namiary na siebie, aby jak któraś zniknie na dłużej to będziemy mogły się z nią skontaktować
Nie ma człowieka na forum dwa dni a tu takie nowości
Gratuluje ci anets - strasznie sie ciesze że sie udało !!!! i gnaj do lekarza...ból jajnika z tego co sie doczytałam oznacza "zafasolkowywanie" czyli po polskiemu zagnieżdzanie...jajniki produkuja hormon aby fasolka sie utrzymała...a przeciez wizyta u lekarza i tak cie czeka wiec po co zwlekać...lepiej dmuchać na zimne
Za mną to nikt nie tesknił no
<foch> ..........żartuje oczywiście :-)
Gratuluje ci anets - strasznie sie ciesze że sie udało !!!! i gnaj do lekarza...ból jajnika z tego co sie doczytałam oznacza "zafasolkowywanie" czyli po polskiemu zagnieżdzanie...jajniki produkuja hormon aby fasolka sie utrzymała...a przeciez wizyta u lekarza i tak cie czeka wiec po co zwlekać...lepiej dmuchać na zimne
Za mną to nikt nie tesknił no
<foch> ..........żartuje oczywiście :-)Gwiazdeczka
Mama '06 i '14
Hej! Ale fajne wiesci! Anets - wielgachne GRATULACJE!!!!
monik75
Mama Mai i Oskarka
Dziewczynki spokojnie. Majeczka02 miała problemy z netem;-) U niej wszystko ok, i powinna się dzisiaj odezwać do nas 

reklama
nenius
Przyjaciółki 2008
Jak zamkniemy nasz wątek, to będziemy mogły powpisywać jakieś namiary na siebie, aby jak któraś zniknie na dłużej to będziemy mogły się z nią skontaktować
super

Za mną to nikt nie tesknił no<foch> ..........żartuje oczywiście :-)
fajnie, że już jesteś :-)
uffffffffffffffff ;-)Dziewczynki spokojnie. Majeczka02 miała problemy z netem;-) U niej wszystko ok, i powinna się dzisiaj odezwać do nas![]()