reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Starające się 2008

reklama
Cześć babeczki :-)

Czesc kobietki:)
Jak minał Wam dzionek? Mi okropnie.

Super ,ze tu jestes i piszesz:D
U mnie znów musze zaczac staranka... :(Była druga kreseczka przez kilka dni i wczoraj znikneła chodz okres nadal mi sie spoźnia.

Electra a chcesz troszke moich?A z kreseczka no własnie nie wiem boje sie troszke. Poczekam kilka dni i pojde do lekarza. Miałam jasna druga kreseczke na pierwszym i drugim tescie a na wczorajszym trzecim nic .No cóz musze znow probowac:)Juz moj partner został pokierowany co ma i jak robic zeby było dobrze.:DA jak u Ciebie czekasz do cyklu?czy na tescik?

hmm, dziwne to jakieś. Może ten ostatni test był innej firmy i miał inną czułość :confused:. Albo był wadliwy :confused:. Zrób betkę :tak:

Witajcie Kochane:) dzis biore pierwsza tabletke anty z nowego opakowania po @ :( rozmawialam dlugo dlugo na temat Bejbisia z R.. ale niestety nie dal sie przekonac.. ze zwgledu na prace obecnie nie mieszkamy razem a on chce byc przy nas od pierwszych dni ciazy i patrzec jak rosnie mi brzuszek.. prosil bym pomyslala tez o Nim a nie tylko ze ja chce.. No i co przykro mi troszke i siegam po tableteczke niestety..:(

Przytulam, rozumiem Twoje rozczarowanie, ale R ma dużo słusznych racji. To bardzo ważne, żeby oboje rodzice byli przy dzieciątku od pierwszych chwil. Wyprostujcie wszystkie swoje sprawy szybciuchno a potem zaczynajcie staranka :-)

Hello ja dopiero wróciłam z egzamionków!! Kciuki się przydały i bardzo Wam dziękuję:) wyniki mam miec w srode ale bedzie oki:-)
Myślę że bedziecie sie juz niedługo starały zobacvzycie faceci przemyslą:tak:

Fajnie, że dobrze poszło :-)

Muszę Wam coś powiedzieć testowanko mam dopiero jutro ale z niedzieli na poniedziałek o 3:40 rano zrobiłam test nie mogłam już wytrzymać wyszły dwie II juz do rana nie zasnęłam i dziś w nocy też wogóle nie spałam.Mam ogromny ból lewego jajnika nie wiem czemu?Bolą mnie strasznie piersi czuję że mam spłycony oddech, wzdęty brzuch i niedobrze mi....Mam nadzieję że to przez fasolinkę która zagościła pod moim serduszkiem...

SUUUUUUUUUUUUUUUPEEEEEEEEEEEEEEEEEER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Anetko, strasznie się cieszę :tak::tak::tak::tak::tak::tak:. Gratuluje kochana!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Boję się że jest coś nie tak nie wiem czy normalny jest taki ból jajnika?

Kochanie jak coś Cię niepokoi to się nie wahaj tylko dzwoń/idź do gina. Wątpliwości i obawy w ciąży są rzeczą normalną a gin jest od tego, żeby je rozwiewać :happy:.

Electra bardzo Ci dziękuję, nie spodziewałam się. Kochana jesteś!

No więc dzieczyny czeka mnie wizyta w poradni hematologii :baffled:. Mam zbyt małą krzepliwość krwi ale od czego????? Przypuszczam, że odziedziczyłam to po tacie :tak:. Enzymy wątrobowe są w normie więc wątroba chyba prawidłowo funkcjonuje. Lekarka powiedziała, że niczym mi to nie zagraża na chwile obecną ale przed ciążą lepiej to wyjaśnić. Sama jestem za tym bo wolałabym uniknąć problemów jakie miałam z 1 ciążą (krwawienie, krwiak w macicy, pobyt w szpitalu, kilka tygodni w łóżku, ogromny stres bo bardzo poważnie groziło mi poronienie.....)

Proszę jakie super wiadomości od rana

Anets ogromniaste gratulacje

Ale się cieszę, że tobie się udało, a te bóle to jak najbardziej normalne, w końcu cały organizm pracuje aby utrzymać fasoleczkę. Buziaki kochana

Vanilia sky
Nienius
Narazie nie chcę zapeszać bo termin@ dopiero jutro za kilka dni powtórzę test
Cieszę się że mam Was troche mnie uspokoiłyście z tym jajnikiem

A u mnie @ nadal brak, już bym wolała aby przyszła, bo nie lubie trwać w takim zawieszeniu. Od dwóch dni mam zgagę a to był w dwóch poprzednich ciążach pierwszy znak na to, że jestem w ciąży. Ale jeden test wyszedł negatywny, więc straciłam nadzieję, tylko dlaczego brak tej wredoty? Może przez mój wyjazd do Krakowa wszystko się rozregulowało?

reklama
Do góry