reklama

Starające się 2008

kaka82 wielkie gratulacje i dbaj o siebie i fasolke :-):-):-)
A my błagamy o fluidki zarazaj bo juz niedługo kolejne testuja o oby posypały sie same czerwone II :-):-):-):-):-)

reklama
Dziewczynki, wczoraj Majeczka02 napisała mi na 28dni że przesyła dla Was pozdrowienia i tęskni. Ma jakiś problem z zalogowaniem się BB, a to przez to że wcześniej siadł jej internet. Ja z kolei mam problem bo na 28dni nic nikomu nie mogę napisać. Też jakiś błąd jest w systemie. Już pisałam o pomoc. Zobaczymy co zrobią. Tak więc Majeczka chwilowo nie może tutaj pisać a ja na 28dni :wściekła/y:

Codziennie nowa cudowna wiadomosc!!!!!:) jak to wspaniale dowiadywac sie o Kolejnej ZAFASOLKOWANEJ:) Huuuuuuuraaaa:-)

Anetko oczywiscie ze jestesmy z Toba, ze sie cieszymy i ze bedziemy wspierac:)

Kaka GRATULACJE CUDOWNIE!!!!!!!buziaki usciski i wszystko:-)

Wanila-sky nie martw sie nie zostaniesz sama!!!!!!!!!!!!!!!! jest nas wiele a z tymi ktore spelnily swoje wielkie marzenie badzmy duszkiem i myslami a i nam sie uda:tak: ja tam wierze w to. buziaki moje Gwiazdeczki

reklama
Trzymam kciuki kochana aby i tobie się udało:tak:

Matko co się tutaj dzieje, wszystkie zafasolkujecie i ja sama zostanę;-)

JA TAKŻE MOCNO KCIUKASKI TRZYMAM ZA CIEBIE GUSIA80.....

...ale niesamowicie duzo kobiet w ciązy.....moich 7 znajomych w podobnym okresie bedzie rodzic i wszytskie teraz w ciązy...terminy maja albo na sierpien albo na wrzesien.....chyba wszyscy przed swietami dzeici plodzili...hehehhehe:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:
Zresztą ja 2 lata temu wlasnie sie tez dowiedzialam o ciązy..:happy:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry