reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Starające się 2008

tylko jest jeden problem, jak Majeczka zarejestruje się pod innym nickiem to owszem będzie mogła nam odpisywać ale nie poprawi listy :baffled:

Majeczka, moze naprawdę zarejestruj się jeszcze raz, zmieniając trochę swój nick a potem napisz do moderatorki albo administratorki to może pomogą Ci rozwiązać problem z logowaniem i będziesz mogła wrócić do poprzedniego nicka

reklama
nenius bedzie dobrze !! masz śliczną córcię:-)
gusia 80 wiesz ze trzymam kciuki, masz niedlugo testowanko!! miłej pracy życzę!!
Majeczko wracaj do nas szybciutko !!
electra tak trzrymać:tak: widziałam zdjęcia na przyjaciolkach 2008 świetne zwierzaczki:-)
a ja dzisiaj ostatni dzien na l4 jutro wracam do pracy:-(troche mi sie nie chce..
Aha..sesja zakończona:-D:laugh2:

Dziewczynki właśnie dzwoniłam do gina za tydzień mam wizytę mam na siebie uważać brać kwas foliowy.Już się nie mogę doczekać

Witam dziewczynki Kochane!

Kaka, ale super wieści z samego rana wyczytałam:) Gratuluje, gratuluje i gratuluję raz jeszcze! I przysyłaj nam tu moc fluidków!

Gusia, widzę, że i Ty chyba zafasolkowana! Oby tak sie stało, pragne tego z całego serducha. I niech ta wredna @ juz nie przychodzi przez najlbliższe 9 miesiecy!

Wanilia Sky, Ty na @ nie czekaj, tylko na swojego Skarba!:) On już tam sobie spokojniutko rośnie pod Twoim serdusiem.

Neniuś, nawet nie myśl, że mogłabyś nas zostawić! Ma Gusia racje z tym trzepaniem po dupsku - i ja tu najmocniej Ci wleje! Taka serdeczna, ciepła, kochana staraczka i chce nam nawiac! Ani się nam waż! Kto nas pocieszy lub utuli tak jak Ty, gdy te paskudne małpiaste dni nadchodza?!!
A że zostaniesz sama- nie martw się. Mi chyba jeszcze pisane pobyć w staraczkach... I to kto wie jak długo jeszcze... Za nami już 5 bezowocnych prób:(((( Bardzo chciałabym być następna, ale jest tu mnostwo dziewczyn, które starają się o Maluszka dłużej... Im należy sie pierwszeństwo, więc ja sobie spokojnie poczekam w kolejce na moją Fasolinkę...
Buziaczki dla Was wszystkich i miłego dzionka życzę a sama zmykam robić obiadek.Papatki!

Gratulacje anets i Kaka - dużo zdrówka wam życze, niech fasolki dobrze rosną i mamusie niech zawsze uśmiechnięte chodza :-) I zostańcie z nami i opowiadajcie o swoich objawach ciążowych ;-)

No a ja na jakis czas odkładam starania o dzidzie...Ostatnio tyle rzeczy zaczeło sie walić że nie mam do tego głowy...Pozatym nie wiem, w obecnej chwili, czy pakować dziecko na tak porąbany świat...

Ale was oczywiscie wszystkie dopinguje...i czekam az wszystkie bedzie magicznymi II kreseczkami nam po monitorach błyszczeć :-)

Uciekam sobie na jakis czas z forum...ale prosze mnie nie obgadywac bo i tak bede was czytac
Duzo buziakow :*:*:*

Adiva nie uciekaj!!! Zostań z nami:tak: Świat zawsze był dziwny i zawsze będzie. A nawet jak staranka zawieszasz to i tak zawsze możesz sobie tutaj razem z nami poplotkować ;-)

No co za dzień, jedne fasolkują (i super) innym jakieś głupotki do głowy przychodzą i chcą od nas uciekać!!!

Myszko tu nie chodzi ze chce sie od was odciąć ale mam poprostu troszke spraw do załatwienia wiec to była taka forma usprawiedliwienia :-)
Aczkolwiek dzisiaj mam zamiar siedziec w domu i upajać sie spokojem i cisza....Wyłaczyłam fona i taka cisza w domu jest lecznicza poprostu...Sie wszystko tak kiełbasi eh...

reklama
Mi chyba jeszcze pisane pobyć w staraczkach... I to kto wie jak długo jeszcze... Za nami już 5 bezowocnych prób:(((( Bardzo chciałabym być następna, ale jest tu mnostwo dziewczyn, które starają się o Maluszka dłużej... Im należy sie pierwszeństwo, więc ja sobie spokojnie poczekam w kolejce na moją Fasolinkę...
Buziaczki dla Was wszystkich i miłego dzionka życzę a sama zmykam robić obiadek.Papatki!

Ty tak pierwszeństwa nie oddawaj, bo kolejność na tej liście jest już dawno ustalona i żadna z nas (niestety) jej nie zna ;-)

Tak więc nie znasz dnia ani godziny.... :-D

Do góry