reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starające się 2008

Coś Wam powiem :baffled::baffled::baffled:, udało mi się zapisać do tej poradni hematologii................................................na......................................23 czerwca :szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok:, a ja gdzieś tak w lipcu miałam zaczynać starania, czyli wniosek z tego taki - trzeba szukać prywatnego lekarza :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

reklama
Jaaaa cie krece ile czytania :eek:

Witam wszystkie nieobecne z powodu choroby...dobrze że zdrówko sie poprawia...Wam jest lepiej i my sie cieszymy :-)

Byłam dzisiaj u gina...na wizycie kontrolnej...jestem zdrowiusienka...wiec moge szaleć ;-) M wraca po 22 z pracy wiec zaraz go dorwe :-D

Byłam dzis tez odwiedzic rodziców (jazda pociagiem to tragedia)...korciło mnie żeby mamie powiedziec jakie mamy plany z męzem ale sie zaparłam i stwierdziłam ze musi byc niespodzianka...zobaczymy jak długo wytrwam ;-)

A teraz moje kochane uciekam...nie dośc że od 6 na nogach i cały dzien na pełnych obrotach (2 godziny jazdy pkp :baffled:) to jeszcze nauka no i molestowanie mojego wybranka...:rofl2:

Mocno przytulam i całuje :*

Witajcie wieczorową porą! Ale ja lubie Was czytać:) To jedne z moich ulubionych chwilek w ciągu dnia, gdy włączam bb i dowiaduję się co tam u Was:) :-D

Dorotko 123456789 - Wiesz, ja bym chciała napisać to samo co Neniuś... Już dawno chciałam Cie o to prosić, ale bałam sie, że poczujesz się urażona, albo odrzucona... Mianowicie chodzi mi o te pisanie każdego wyrazu z duzej literki i bez zadnych kropek na koncu zdania.. Bo mi także się to bardzo zle czyta :-(... I czasem to muszę czytać po 2-3 razy, żeby dobrze zrozumieć.:-(

Majeczko - A nasza Pati ostatnio wrzuciła Tatusiową komóre do wanny. Odratowałam ja w mig i działa... A mogłam tego nie robić:-D

Neniuś - koszmarne te terminy!! Ale wyobrazcie sobie, że ja ostatnio chciałam zapisać się do ginka na kase chorych. I wiecie co mi baba w rejsetracji powiedziała? Zebym przyszła w marcu, to będą zapisywać na kwiecień i maj!!!:wściekła/y::wściekła/y::baffled: :szok:Więc tez nie mam wyboru - kasa w zęby i prywatnie...

Adiva - No, no, widzę, że masz niezłe plany na dziś wieczór;-) Dorwij chłopa, dorwij!!!:-D:tak:

Dziewczynki Kochane, a teraz mam pytanko do Przyjaciólek 2008 - dlaczego nie bywacie na naszym zamknietym wateczku? Całkiem spora ilość Staraczek została tam zaproszona, a udziela się tam tylko kilka osóbek:(
A to my tworzymy forum i bez nas (czyli Was) nie będzie niczego (jakby powiedział Kononowicz:-D )

Dorotko 123456789 ja też bym bardzo o to prosił :zawstydzona/y:, bo ja jak wreszcie siadam, to ze zmeczenia ślepa jestem i trudno mi się skupić i jakoś mi się wszystkie te duże i małe litery zlewają :-(.
Neniuś urocze lecznictwo w Polsce... Jak byłam w ciąży to miałam cukrzycę ciążową i jeździłam do poradni na Karową. Któregoś razu (marzec) utknełam w korkach i wiedziałam, że spóźnię się z 5 minut, więc zadzwoniłam, żeby zawiadomili panią dkotor, bo ja byłam ostatnia. Dzwoniłam 20 minut przed wizytą i... lekarki już nie było :wściekła/y:. A najlepsze: dali mi termin następnej wizyty na 18 czerwca - a ja miałam rodzić 4 maja :-D. Olałam ich, na szczęście miałam super ginkę i endokrynologa, które mnie lepiej poprowadziły z tą cukrzycą niż ta "specjalistka" (oczywiście prywatnie).
Rany, nie nadążę z czytaniem wstecz... No ale mam nadzieję, na kilka dni luzu - wreszcie ząbek wylazł (spałam całe 1,5 h w nocy). No i szansa na staranka, bo tak to bym chyba podczas zasnęła :-p.

Co to znaczy zamkniety wateczek?

No więc, utworzyłyśmy dział zamknięty z kilkoma wątkami m.in. z naszymi foteczkami. Zamknięty to znaczy, że dostęp do niego mają tylko wybrane osoby. W tej chwili kilkanaście najczęstszych w ostatnim czasie bywalczyń wątku "starające się 2008". Jesteśmy otwarte na przyjmowanie kolejnych staraczek, tylko musimy jeszcze doprecyzować szczegóły przyznawania dostępu ;-)

Witajcie kochane nie mam czasu dla Was i ubolewam nad tym ale mam tyle pracy ze sie nie wyrabiam ale jakie mam akcje w pracy wcoraj myslalam ze wyjde z tad i nie wroce.Nie wiem czy nie czas powiedziec o dzidziusiu?

reklama
Witajcie w piateczek :-) Jak nastroje przedweekendowe? U mnie wieje silny wiatr,a zaraz wyjezdzamy w gory.... :baffled: Musze spakowac najcieplejsze rzeczy,zeby tam nie zmarznac i chyba 24/24 bede siedziala pod kominkiem....:laugh2:coz zrobic...jestem ogromnym zmarzluchem :zawstydzona/y:
Dzis w nocy zbudzil mnie taki bol jajnika,ze myslalam,ze juz nie zasne...:eek:

Dorotko 123456789 ja tez dolaczam sie do prosby Dziewczyn o pisanie malymi literkami :tak:

Adiva .... ja tez od tego weekendu intensywniej bede mojego M scigac :-D

A jesli chodzi o lecznictwo....to niestety nie tylko w Polsce kuleje.... ja tez tutaj chodze tylko do prywatnych lekarzy.... Panstwowe gabinety i szpitale....ehhhhh....szkoda mowic......:no:

Do góry