Proszę napiszcie cos wiecej o sobie nasze nowe staraczki) wiek , czym sie zajmujecie, ile jesteście po slubie:-)
![]()
Mam 24 lata (jeszcze

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Proszę napiszcie cos wiecej o sobie nasze nowe staraczki) wiek , czym sie zajmujecie, ile jesteście po slubie:-)
![]()
Witaj Lunia 83 - Fajnie, że dołączyłaś do nas. A tym, że jestes nowa- nie przejmuj się. Ja na początku stycznia tez stawiałam tutaj swoje pierwsze kroczki, a teraz już zaprzyjazniłam się z dziewczynami i nie wyobrazam sobie dnia bez tego forum. Jest tu tyle przyjaznych Istotek, które zawsze pociesza, utula, wysłuchaja i użycza rekawa, jak chcemy sie wypłakac... Dziewczyny, dziekuje Wam, że jestescie! Dziekuje za troskę, odnosnie mojego zdrówka, za życzenia powrotu do niego. Jestescie kochane! Az sie chce zycBuziaki!!
kaka moje słonce dzieki za rade ale i tak długo nie bede u tego gina bo 28/02 ide doporadni endokrynologi ginekologicznej na ligocie i tam sie dopiero wezna za mnie ostro, a teraz wytrzymam zajme sie praca i domem do tego mam małego chrzsniaka przez tydzien to bede miała pełne rence roboty i nie bede miała czasu na myslenie o głupotach :-)Gusia a może byś poszła do innego lekarza, który od razu zrobi Ci usg dopochwowe?? Może niepotrzebnie będziesz się stresować a to przecież ma wpływ na fasolkę. Ja też miałam usg robione dopochwowo.
Trzymaj się kochana.
Wszystkim Staraczkom dziękuję za słowa pociechy i modlitwę. To i ja będę się modlić za Was żebyście szybko zafasolkowały.![]()
witaj słonce jak mnie ciesz ze jest nas coraz wiecejMam 24 lata (jeszcze). Mieszkam sobie z mężem i pieskiem. Pracuję jako asystentka-tłumacz. Jesteśmy blisko 2 lata po ślubie a znamy sie już 8 lat
;-)
jak na razie tylk zwykłe usg za 2 tygodnie a dokładnie 26/02 mam is na dopochwowe i modle sie zeby było wszystko dobrze dufasto n ponoc na podtrzymanie co bym nie poroniła i zeby sie lepiej rozwijało
Cześć mam 26 lat, jestem 2,5 roku po ślubie, w ubiegłym roku skończyłam studia i obecie czekam pracuję.Mam 24 lata (jeszcze). Mieszkam sobie z mężem i pieskiem. Pracuję jako asystentka-tłumacz. Jesteśmy blisko 2 lata po ślubie a znamy sie już 8 lat
;-)