Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

, bo się bałam, że to tylko takie dziwne opóźnienie.Dorotko, nie przejmuj się, napewno wszystko tym razem pójdzie pomyślnie. Poza tym, ja bym też do pracy nie szła. Olać to, dziecko jest teraz najważniejsze. A ból taki jak na @ też miałam w czwartek, a w niedzielę miałam dostać (w sierpniu 2006, jak byłam z Natą w ciąży)i tak ryczałam, że znowu nic, a potem w niedzielę @ nie dostałam, a test zrobiłam dopiero 12 dni potem, bo się bałam, że to tylko takie dziwne opóźnienie.
Kurcze, dziewczyny, jak tak Was czytam, to też już bym chciała zacząć staranka...
sluszna decyzja.Pozdrawiam i trzymam kciukidzieki Ci bardzo ,dzieki za pocieszenie i utwierdzenie ze dobrze ze sie zamienilam w pracywitajcie Kochane w to mrozne popoludnie.Dorotko bardzo dobrz postapilas nie idac do pracki,a tym bardziej z tego co opisujesz to ta praca do najlzejszych nie nalezy 12 godzin na nogach dzwigajac,napewno nie pomoglo by to w zadomowieniu sie fasolce w twoim brzusiusluszna decyzja.Pozdrawiam i trzymam kciuki
dziewczynki ja pracuje na stcji paliw shell w moim miescie .Stoje sobie za kasawitajcie Kochane w to mrozne popoludnie.Dorotko bardzo dobrz postapilas nie idac do pracki,a tym bardziej z tego co opisujesz to ta praca do najlzejszych nie nalezy 12 godzin na nogach dzwigajac,napewno nie pomoglo by to w zadomowieniu sie fasolce w twoim brzusiusluszna decyzja.Pozdrawiam i trzymam kciuki
Witaj Moniola ,jestesmy rowiesniczkami ,ja jestem z 2/czerwca.I tez w 2007 tylko ze pazdzierniku po 5 latach zwiazku ,poslubilam mojego lubego,Witajcie ponownie. Bardzo dziękuję za takie ciepłe przyjęcie do grona :-) Od mojej wczorajszej wizyty musiałam trochę nadrobić w czytaniu choć przyznam szczerze że cały wątek jest nie do przejścia ;-) Moze napiszę coś więcej o sobie, a więc: mam 27 lat i od czerwca 2007 po 8 latach związku poślubiłam mojego lubego :-) Obecnie pracuję na statniowisku kierowniczym w sklepie kosmetycznym francuskiej marki. Mieszkamy sobie z mężusiem w osobnym mieszkaniu w jednym domku z teściami i szwagierką z rodziną więc jest wesoło. Po nowym roku postanowiliśmy z mężem zrezygnować z antykoncepcji i zdać się na to co i kiedy przyniesie nam los :-)