Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
czesc madziu ja mam to samo wczoraj zrobilam 2 razy test i 2 rozne testy i sa dwie kreseczki jedna bladsza ale jest strasznie sie ciesze , ja sie zaczelam martwic o to aby jeszcze @ nie dostac i wogole aby bylo z fasolka oki o prace sie nie martwie ty tego tez nie robWitam dziewczynki,nie było mnie tu wieki.Coraz zagladałam i czytałam co u Was słychac.Uznałam ze poczekam az zaczne sie ponownie testowac,pare razy nie wychodziło i za kazdym razem ogromne rozczarowanie,ale.....wkoncu chyba sie udało,wczoraj rano zrobiłam test i pokazala sie jasna druga kreseczka,dzis to samo,więc chyba nie ma watpliwosci,muszę się umówic do lekarza zeby miec 100%pewnosci.Nie uwierzycie,ale teraz zaczęłam sie zamartwiac innymi rzeczami,jak to będzie z pracą itd...jak się wszystko ułozy.

dzieki beatko ale jeszcze sie nie umie cieszyc w 100% czekam na dobre wiesci ze jest wszysko dobrze