reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starające się 2008

Nienius, dziewczynom pogratulowałam od Ciebie dopiero dzisiaj, bo wczoraj miałam imprezkę i nie zdązyłam, kuruj rodzinkę, 3 dni przed Tobą, bo wirus przez organizm przechodzi 3 dni i najlepsze lekarstwo to odgazowana pepsi cola i na biegunkę czekolada.
cześć dziewczyny, ostatnio zaczełam się zastanawiac czy oby napewno trzeba brać trzecią dwakę szczepienia na wzw "b". z tego co slyszalam po kazydym szczepieniu nalezy odczekac jakis czas (min. miesiąc), bo moze to zaszkodzic fasolce, a po drugie slyszalam, ze trzeba wzasc "conajmniej" dwie dawki, to moze z ta trzecia moglabym dac sobie spokoj?! domyslam sie, ze najlepiej bylo by poczekac, ale czy naprwde trzeba? co o tym myslicie? czy Wy robilyscie sobie szczepienie? pozdrawiam i zycze milej niedzieli :)
Alicjo po 3 dawce trzeba odczekać ok 8 tygodni - tak mówiła moja gin
Adiva ile Ty chcesz czekać z tym testem, może 9 miesięcy? hehe

reklama
Witajcie !!! ja powinnam miec dzis @ choc ostatnio mialam rozregulowane cykle, raz 34dni a ostatnio 24 wiec zaczekam jeszcze 4 dni i zrobie test jakby nie bylo @. Bardzo bym chciala juz ujrzec te 2 kreseczki ktorych tak zawsze wypatruje :(

Adiva ja mówie co ma byc to bedzie:tak: Byłam dzis z mama na dlugim spacerze...Taką miałam ochotę jej powiedziec...akurat przechodziłysmy kolo sasiadki która niedawno urodziła. Tak spojrzała na jej dom i powiedziała,ze pójdzie tam w odwiedziny zobaczyć bobaska jak tylko kupi coś dla niego.
Adiva ja wolałam wiedziec wcześniej...bo w domu wszystko robie czasami dzwigam-a teraz musze sie troszeczkę oszczedzać...

noo może juz wtedy bede miała jakies objawy :-D :-D ;-) ;-)

A tak serio to pamiętajcie że ja test ciążowy robiłam 22.02 czyli zaledwie 2 dni temu i wtedy wynik był rażąco negatywny...ja tam moge poczekać spokojnie...tylko nie wiem czy wy poczekacie :-D

noo może juz wtedy bede miała jakies objawy :-D :-D ;-) ;-)

A tak serio to pamiętajcie że ja test ciążowy robiłam 22.02 czyli zaledwie 2 dni temu i wtedy wynik był rażąco negatywny...ja tam moge poczekać spokojnie...tylko nie wiem czy wy poczekacie :-D

Wiesz...nie powinnaś mnie teraz narazac na niepotrzebny stressss:tak:
Zrób ten tescik i już -obiecałaś nam wczoraj,że w poniedziałek zrobisz:wściekła/y:
Loretka ma rację kiedy ty chcesz go dziewczyno zrobić:-D

Ale ja nie mowię że go nie zrobie.....:-D

tak sie drażnie z wami:-p:-p:-p

Pojade wieczorkiem do apteki i kupie...zrobie jutro obiecuje...pod warunkiem że @ do jutra nie dostane oczywiście...

Który najlepiej kupić? ten Quick Vue chyba nie...(jeśli dobrze napisałam :-) )

Ale ja nie mowię że go nie zrobie.....:-D

tak sie drażnie z wami:-p:-p:-p

Pojade wieczorkiem do apteki i kupie...zrobie jutro obiecuje...pod warunkiem że @ do jutra nie dostane oczywiście...

Który najlepiej kupić? ten Quick Vue chyba nie...(jeśli dobrze napisałam :-) )

Ja robilam test plytkowy AMIL - wykryl ciazę na 2 dni przed...

reklama
Witaj Pysia. Ja myslalam,ze Ty nas tylko odwiedzasz,a nie,ze sie starasz:baffled: nie wiem czy jestes na naszej liscie(?) Musze sprawdzić:tak:
A co do testowanka to adiva jutro testuje (ale to prawie juz pewne:-))

Majeczko, ja jestem jak najbardziej na tej Magicznej Liście, ale napisałam kiedyś, że zaczynamy staranka dopiero w połowie roku, choć nie wiem, czy wytrzymam, bo tez już bym chciała mieć małą fasolkę w sobie, jednak nie chciałabym jej zaszkodzić, a przy małym dziecku to i nosić trzeba i w ogóle, dlatego jeszcze nie wiemy, co zrobimy. Może jak samo jakoś przyjdzie, to będzie lepiej. Nie wolno mi się tak nakręcać, bo tylko o tym będę myśleć. Zobaczymy, jak to będzie.

Do góry