Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
przeraża mnie Twój opis szukania żył
Dziewczyny...boje się

a teraz jest juz u lekarza
Bo już tęsknie!!!
TRZYMAJ SIE CIEPLO I UWAZAJCIE NA SIEBIE
.
My tez zanim zaczelismy staranka przebadalismy sie ..lepiej dmuchac na zimne niz potem wyc do ksiezyca...;-) Moj A. tez robil badanie nasienia i uznal to za najnormalniejsze badanie swiata...jakby robil badanie krwi. My przeciez badamy sie wzdluz i wszerz...rozkladamy nogi przed tyloma lekarzami...wiec nie sadze,aby badanie nasienia bylo czyms bardziej krepujacym 

Maniola, gratuluje i zycze Ci spokojnej ciazy:-)![]()
Maniolu gratulję![]()
Maniola - gratuluję z całego serca!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Gratulacje dla MONIOLI i NIKI ! :-) Zarazajcie nas dziewczynki!
czejsc tu maz doroty dorota lezy w szpitalu bo plamila narazie jest ok wczoraj robili jej usg pecherzyk rosnie ale jeszcze nie bylo serduszka lerzy w szpitalu do puki nie pojawi sie serduszko narazie nie plami trzymajcie za nia kciuki

Maniola i Madzia - serdeczne gratulacje!
Mam trochę wyrzuty sumienia bo Wy tak tu się dobrze orientujecie w sprawach pozostalych Staraczek a ja nie nadążam
Chyba zacznę czytać to formu z notatnikim w ręku ;-)

Ja nie wierzę :-)Laski wierzycie w rożne siły typu.....bioenergie wahadełka itd?
Laski wierzycie w rożne siły typu.....bioenergie wahadełka itd?
A moje żyły poki co są uratowane...ale zobaczymy na jak długo...lekarz powiedział ze jak sie lepiej poczuje mam sie do niego udać i nic nie jesc itd i z rana przyjsc to do 12 zdaża mi pobrac krew i wieczorem bede miała wyniki...no to nic musze sie kurować...dobrze że to tylko przeziebienie...troszke kicham itd...nie dam sie grypie !![]()
faaaaajna ta wróżba :-)
biedaczyna moj kochany :-) dziś dam mu spokoj.....ale tylko dziś