reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starające się 2008

cześć dziewczynki :-)

moje mrówki się pochowały albo wyginęły :-D - no w każdym razie w całym domu nie ma ani jednej żywej :-D. Tyle tylko, ze wczoraj musiałam sprzątnąć ten proszek z podłogi (bo to niebezpieczne połączenie: małe dziecko+chemia) i dzisiaj trochę się boję wrócić do domu :baffled:. No ale co ma byc to będzie :-p

Julitka dużo zdróweńka i dawaj znać kiedy egzamin, zebysmy mogły kciukasy trzymać :tak:

Iwonaka, fajnie, że wróciłaś :-D

Wszystkie buziaczkuję i czekam na pozytywne wieści :sorry2:

reklama
Cześć Wam wszystkim dzisiaj @ jeszcze niezawitała,w sobotę lub niedziele będzie wszystko wyjaśnione.Mam taką cichutką nadzieję aby zobaczyć 2 kreseczki na teście.Julitko zdrowiej szybciutko:-)
I udanego egzaminu.Mój M tydzień temu zdał za pierwszym razem.Trzymam kciukasy.

nenius dziekuje, ojj ciesze sie ze wreszcie pozbylas sie tych wstretnych mrowek, oby na dobre:-)
Joasiu a Ty badz cierpliwa:tak::-)

Cześć dziewczynki:-) U mnie dziś lepszy humor niz wczoraj:-(
Julitka - również trzymam kciuki, bo sama jestem w trakcie robienia prawka, i myślę że tak około czerwca będę miała egzamin:sorry2:

Nenius - dobrze że mrówki sie wyniosły, osobiście nie znoszę robalów wszelakiego pochodzenia:baffled:
Joasiu - ja już zgóry przedwwszystkim gratuluje cierpliwości!:tak: Ja bym tyle nie wytrzymała, więc Twoja cierpliwość napewno zostanie wynagrodzona dwoma kreseczkami:tak:
Iwonaka - mam nadzieje że znajdziesz szybciutką nową prackę, wiem co to znaczy męczyć się w pracy więc cie rozumiem:-(
Buziolki dla wszystkich :-D

Mój narzeczony właśnie wyjeżdża na 3 dni więc ja sobie robię przerwe w starankach i chyba podreperuję troszki swoje ciałko , bo się troszki zapuściło niechcący :zawstydzona/y:

Marzenixx dobrze ze humorek dopisuje, mimo fatalnej pogody..:-) Kiedy wreszcie zaswieci slonko? juz kazdy jest tak bardzo jego spragniony:-(
maz wyjezdza ale odpoczniesz sobie troszke:-phehe i zajmiesz czyms a jak wroci to moze mozeee:laugh2::tak::-D buziak

Cześć dziewczynki:-) U mnie dziś lepszy humor niz wczoraj:-(
Julitka - również trzymam kciuki, bo sama jestem w trakcie robienia prawka, i myślę że tak około czerwca będę miała egzamin:sorry2:

Nenius - dobrze że mrówki sie wyniosły, osobiście nie znoszę robalów wszelakiego pochodzenia:baffled:
Joasiu - ja już zgóry przedwwszystkim gratuluje cierpliwości!:tak: Ja bym tyle nie wytrzymała, więc Twoja cierpliwość napewno zostanie wynagrodzona dwoma kreseczkami:tak:
Iwonaka - mam nadzieje że znajdziesz szybciutką nową prackę, wiem co to znaczy męczyć się w pracy więc cie rozumiem:-(
Buziolki dla wszystkich :-D

Mój narzeczony właśnie wyjeżdża na 3 dni więc ja sobie robię przerwe w starankach i chyba podreperuję troszki swoje ciałko , bo się troszki zapuściło niechcący :zawstydzona/y:
Dziekuje bardzo kochana :-D ooo to tez niedlugo hehe bede pamietala i oczywiscie bardzo mocno kciuki trzymala :tak:

reklama
Do góry