reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starające się 2008

Witam, witam i o zdrowie pytam:laugh2:

Nenius, cieszę się że mrówki już sobie poszły:tak:
Julitko wracaj do zrówka szybciutko:tak: Będę 3mać kciuki za egzamin:tak::tak::tak:

Iwonko, fajnie cię znów widzieć:tak:

Joanna, podziwiam, podziwiam...ja już dawno bym zrobiła testa, nie mogłabym tyle czekać:-)

Pogoda okropna, nic tylko spać:tak:Dobrze, że już czwartek;-)Dzisiaj odebrałam wyniki badań i wygląda na to, że wszystko jest w normie. Tylko HCM mam ponad normę (norma to 32 pg a u mnie jest 32,1...). Ale w poniedziałek idę do lekarza to powie mi co i jak, on się na tym lepiej zna;-)Czuję się nawet dobrze, nudności powoli zostawiają mnie:tak:z czego niezmiernie się cieszę. Tylko cały czas jestem zmęczona. Widocznie coś za coś:happy:

Wszystkim życzę dużo słoneczka i ciepła:-)

reklama
Witaj lunia83 :-D
Dobrze że się czujesz dobrze:tak: Uważaj na siebie i na maluszka;-)
Powiedz w którym tyg. się dowiedziałaś o fasolce i czy miałaś jakieś objawy wcześniejsze :-)?? Bo ja chyba później do was dołączyłam jak juz się zdążyłaś zafasolkować :-p

Zapominajko! Dzieki! Lapie fluidki !!!

I mam takie niesmialutkie pytanko. Czy napewno masz ten suwaczek dobrze ustawiony? Bo ciaze sie liczy od daty ostatniej @ , wiec na wstepie masz 2 dodatkowe tygodnie dodane do daty poczecia.... ;-). Wiec z Twojego suwaczka wynika, ze mialas ostatnia @ 3 tyg temu... Mam nadzieje, ze sie nie obrazisz, ze to napisalam, ale pomyslalam ze to zawsze fajniej jak dzidzius jest ``starszy``. Zreszta jak pojdziesz do lekarza i na USG to sie okaze. Pozdrowionka

Pewnie, że się nie obrażę. Ustawiłam suwaczek tak, jak wynika mi mniej więcej z bety (3-4 tydzień). Jak uda mi się wbić do lekarza, to myślę, że dokładniej mi coś powie, bo na razie zielona jestem.

Mój gin jest na urlopie i nie wiem, czy czekać na niego, czy iść do jakiegos innego :-(

Pewnie, że się nie obrażę. Ustawiłam suwaczek tak, jak wynika mi mniej więcej z bety (3-4 tydzień). Jak uda mi się wbić do lekarza, to myślę, że dokładniej mi coś powie, bo na razie zielona jestem.

Mój gin jest na urlopie i nie wiem, czy czekać na niego, czy iść do jakiegos innego :-(

Kochaniutka idź do innego, nie czekaj aż twój wróci, nigdy nic nie wiadomo, a nóż sie okaże lepszy od obecnego:tak:

Idz slonce do innego :laugh2: nie ma na co czekac hehe :-p buziam

Witam, witam i o zdrowie pytam:laugh2:

Nenius, cieszę się że mrówki już sobie poszły:tak:
Julitko wracaj do zrówka szybciutko:tak: Będę 3mać kciuki za egzamin:tak::tak::tak:

Iwonko, fajnie cię znów widzieć:tak:

Joanna, podziwiam, podziwiam...ja już dawno bym zrobiła testa, nie mogłabym tyle czekać:-)

Pogoda okropna, nic tylko spać:tak:Dobrze, że już czwartek;-)Dzisiaj odebrałam wyniki badań i wygląda na to, że wszystko jest w normie. Tylko HCM mam ponad normę (norma to 32 pg a u mnie jest 32,1...). Ale w poniedziałek idę do lekarza to powie mi co i jak, on się na tym lepiej zna;-)Czuję się nawet dobrze, nudności powoli zostawiają mnie:tak:z czego niezmiernie się cieszę. Tylko cały czas jestem zmęczona. Widocznie coś za coś:happy:

Wszystkim życzę dużo słoneczka i ciepła:-)
Ciesze sie słonce ze lepiej sie czujesz :tak: hehe dokladnie cos za cos skarbie :tak:

Zapominajka koniecznie idz do innego, nie czekaj:tak:
Lunia ja tez sie ciesze, ze juz jestem z Wami, bo juz mnie nerwy zzeraly z braku lacznosci:wściekła/y: (uzaleznienie?):laugh2:
Fasolka zabiera troszke energii, musi on miec sile by rosnac:-):tak: zawsze jest cos kosztem czegos:tak:

Witaj lunia83 :-D
Dobrze że się czujesz dobrze:tak: Uważaj na siebie i na maluszka;-)
Powiedz w którym tyg. się dowiedziałaś o fasolce i czy miałaś jakieś objawy wcześniejsze :-)?? Bo ja chyba później do was dołączyłam jak juz się zdążyłaś zafasolkować :-p

Zrobiłam test w dniu spodziewanej @, która nie przyszła i były 2 kreseczki. Czułam się generalnie dobrze, na samym początku trochę tak jakby mnie jakieś grypsko brało:-D Miałam takie objawy jak przed @, bolały mnie piersi i brzuch i troche mnie mdliło, szczególnie zapach i smak cebuli, którą wcześniej bardzo lubiłam. No i wcześniej od czasu do czasu paliłam papierochy:zawstydzona/y: i nagle nie mogłam znieść dymu z fajek.

Zapominajka koniecznie idz do innego, nie czekaj:tak:
Lunia ja tez sie ciesze, ze juz jestem z Wami, bo juz mnie nerwy zzeraly z braku lacznosci:wściekła/y: (uzaleznienie?):laugh2:
Fasolka zabiera troszke energii, musi on miec sile by rosnac:-):tak: zawsze jest cos kosztem czegos:tak:

Ja mam dokładnie to samo:tak:Nawet jak nie mam weny do pisania, to chociaż czytam co u Was. a teraz czekają mnie 3 dni bez BB:-(A najlepsze jest to, że tu zadomowiłam się i ciężko mi przenieść się do Listopadówek:zawstydzona/y::zawstydzona/y:

reklama
Ja mam dokładnie to samo:tak:Nawet jak nie mam weny do pisania, to chociaż czytam co u Was. a teraz czekają mnie 3 dni bez BB:-(A najlepsze jest to, że tu zadomowiłam się i ciężko mi przenieść się do Listopadówek:zawstydzona/y::zawstydzona/y:
a czemu Cie nie bedzie?:-( no Lunia Ty nawet jak tam bedziesz zagladac to nie oprzesz sie by do nas nie zajrzec:laugh2: i biada gdybys nas opuscila:angry::-p

Do góry