diabelek17_2007
Początkująca w BB
cześć dziewczyny,
to znowu ja
rzakdo piszę ale to powód tego, że bardzo długo przebywam w pracy, którą mam bardzo stresującą i odpowiedzialną. I na dodatek jeszcze studiuję.
Więc same widzicie, że mam mało czasu.
Słuchajcie, jak zwykle mam problem
Pamiętacie jak pisałam, że przez kilkanaście dni miałam podwyższoną temperaturę ciała.
Już sama nie wiem.
Tempka wczoraj mi opadła, wczoraj też powinnam dostać @
jednak nie przyszła.
Dzisiaj kilkakrotnie mieżyłam sobie tempkę ciągle 37 stopni (znowu wzrosła)
Sama już się zastanawiam co się dzieje.
Bardzo się dobrze czuję, naprawdę nic mi nie dolega.
Dzisiaj miałam zaparcia i jak się zmuszałam to brzuszek mnie pobolewał.
Nigdy tak nie było. Zawsze piłam kawę, która na mnie działała przeczyszczjąco.
A dzisiaj nic. Ok. może to jaka niestrawność, może coś zjadłam wczoraj. Nie wnikam. Tym bardziej, że miałm po maxie wczorajszy dzień pełen stresu.
Pisałam również wcześniej, że robiłam sobie teścik przed planowaną @ w niedzielę, który wskazał wynik negatywny.
Mam pytanie, kiedy teraz powinnam zrobić? Nawet się nie zastawiam, ale mój mąż dzwonił do mnie dzisiaj z pracy, on tak na mnie napiera. Tak by już chciał zostać tatą. A co ja mu na to poradzę, czy to moja wina?????
Wspomnę wam jeszę, że bardzo bolą mnie piersi, i jak wczoraj mój kochany małżonek wrócił z długiej podróży to mimo tego, że bardzo chciałam zbilżenia to jak dotykał moich piersi wszystkiego mi się odechciewało.
Nie robię sobie z tego nic, ponieważ wydaje mi si, że to tzw. ciąża urojona
Natomiast najbardziej co mnie ciekawi, to to, że mam bardzo przezroczysty śluz, jest mi cały czas mokro i co chwilę chodzę do łazienki sprawdzić czy nie przyszła@
Sama już niewiem, może coś ze mną nie tak??????????????????
a Wy jak myślicie
Mojemu mężowi powiedziałam, żeby się już odemnie odczepił, że nic z tego, że trzeba starać się od nowa
Bo tych jego pytań co kilka dni to już nie zniosę
pozdrawiam
A tak z pozytywnych stron, żeby nie było, że piszę same negatywy to za tydzien idę na panieńskie
fajnie!!!!!!!!!!!!!
to znowu ja
rzakdo piszę ale to powód tego, że bardzo długo przebywam w pracy, którą mam bardzo stresującą i odpowiedzialną. I na dodatek jeszcze studiuję.
Więc same widzicie, że mam mało czasu.
Słuchajcie, jak zwykle mam problem
Pamiętacie jak pisałam, że przez kilkanaście dni miałam podwyższoną temperaturę ciała.
Już sama nie wiem.
Tempka wczoraj mi opadła, wczoraj też powinnam dostać @
jednak nie przyszła.
Dzisiaj kilkakrotnie mieżyłam sobie tempkę ciągle 37 stopni (znowu wzrosła)
Sama już się zastanawiam co się dzieje.
Bardzo się dobrze czuję, naprawdę nic mi nie dolega.
Dzisiaj miałam zaparcia i jak się zmuszałam to brzuszek mnie pobolewał.
Nigdy tak nie było. Zawsze piłam kawę, która na mnie działała przeczyszczjąco.
A dzisiaj nic. Ok. może to jaka niestrawność, może coś zjadłam wczoraj. Nie wnikam. Tym bardziej, że miałm po maxie wczorajszy dzień pełen stresu.
Pisałam również wcześniej, że robiłam sobie teścik przed planowaną @ w niedzielę, który wskazał wynik negatywny.
Mam pytanie, kiedy teraz powinnam zrobić? Nawet się nie zastawiam, ale mój mąż dzwonił do mnie dzisiaj z pracy, on tak na mnie napiera. Tak by już chciał zostać tatą. A co ja mu na to poradzę, czy to moja wina?????
Wspomnę wam jeszę, że bardzo bolą mnie piersi, i jak wczoraj mój kochany małżonek wrócił z długiej podróży to mimo tego, że bardzo chciałam zbilżenia to jak dotykał moich piersi wszystkiego mi się odechciewało.
Nie robię sobie z tego nic, ponieważ wydaje mi si, że to tzw. ciąża urojona
Natomiast najbardziej co mnie ciekawi, to to, że mam bardzo przezroczysty śluz, jest mi cały czas mokro i co chwilę chodzę do łazienki sprawdzić czy nie przyszła@
Sama już niewiem, może coś ze mną nie tak??????????????????
a Wy jak myślicie
Mojemu mężowi powiedziałam, żeby się już odemnie odczepił, że nic z tego, że trzeba starać się od nowa
pozdrawiam

A tak z pozytywnych stron, żeby nie było, że piszę same negatywy to za tydzien idę na panieńskie
fajnie!!!!!!!!!!!!!