reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starające się 2008

Witajcie dziewczynki
Jestem po wizycie u gin i usg. Miałam nadzieje, że usłyszę, że pęcherzyki popękały i można się przytulać. Ale niestety mam 17 dc i dużo pęcherzyków ale nie ma dominującego i gin stwierdziła, że owulacji nie będzie:sad:
Mam zrobić PRL i E w 4 dc i dostałam CLOSTILBEGYT od dc no i usg między 12-14 dc. A i jeszcze mam napisane na usg: budowa ultrasonograficzna jajników spełnia kryteria PCOs. Czy ktoś może brał ten lek?
Okropnie się czuje, jestem załamana:-( Czekam już tylko na @ żeby porobić to wszystko. Mam tyle rzeczy do zrobienia na uczelnie a straciłam ochotę na wszystko. Chyba zaraz się popłacze.

reklama
Witam starajace sie kobietki :)!
Ja rowniez probuje od lutego,ale roznie to ze mna bywalo...troche stresu,cwiczenia (jestem instruktorem tanca i aero) i cykl od 30 do ostatnio nawet 37 dni. W tej chwili biore 2 dzien luteine (od 16dc)-mam nadzieje ze mnie "wzmocni" .
Nie mialam okazji jeszcze dokladnie przesledzic forum ale licze ze podzielicie sie ze mna szczegolnie 'podobnymi' doswiadczeniami starajacych sie :).

Witamy witamy tutaj wszyscy razem sie staramy :-)

Witajcie dziewczynki
Jestem po wizycie u gin i usg. Miałam nadzieje, że usłyszę, że pęcherzyki popękały i można się przytulać. Ale niestety mam 17 dc i dużo pęcherzyków ale nie ma dominującego i gin stwierdziła, że owulacji nie będzie:sad:
Mam zrobić PRL i E w 4 dc i dostałam CLOSTILBEGYT od dc no i usg między 12-14 dc. A i jeszcze mam napisane na usg: budowa ultrasonograficzna jajników spełnia kryteria PCOs. Czy ktoś może brał ten lek?
Okropnie się czuje, jestem załamana:-( Czekam już tylko na @ żeby porobić to wszystko. Mam tyle rzeczy do zrobienia na uczelnie a straciłam ochotę na wszystko. Chyba zaraz się popłacze.

Witaj! Nie smuciaj sie:tak: przeciez to wszystko po to by w koncu pojawiła sie fasolka :-) lepiej zadbac wczesiej niz np potem mialyby byc jakies komplikacje.

butterfly27 i jak sie czujesz? :sorry2: mam nadzieje ze juz lepiej mi tez tylko ibuprom pomaga....

Dziękuję Eve84. Zażyłam właśnie ibuprom i jest ok. Ciekawe na jak długo :-(

Kinguś trzymaj się! Zrobisz badania, troszkę podleczysz się i będziesz cieszyć się swoim dzidziusiem! Głowa do góry!

Dziękuje Wam za wsparcie.
Cieszę się, że teraz poszłam i zacznę się leczyć. Troszkę nastawiłam się optymistycznie bo poczytałam o tym leku, że nie którym pomaga, może i mi pomoże ;-) Będę informować na bieżąco co i jak. Teraz czekam na @ ma być za 15 dni.

ide dziewczynki do domku,naszczęście zaraz koniec pracy:-D będę później bo jeszcze muszę obejrzeć "mode na sukces" i moich ukochanych "chirurgów" :-D
buziaczki:-)

blondynkapoznan nie stresuj sie napewno owulka zawita:tak:

reklama
MaMicurina witaj wśród nas:-D

Ja dzis sie czuje taka zmeczona:-( no nic mi sie nie chce , słuchajcie nawet w klawiature mi sie ciężko stuka:-( i usnę tu za chwilkę....

A wczoraj czytałam bardzo fajny artykuł na temat płodności i problemów z zajsciem w ciążę.:tak: było tam napisane ze jak amerykanscy naukowcy robili badania na iluś tam parach, obserwowali ich tryb życia i wszystko to co jedli przez rok czasu, to doszli do tego ,że najwięcej kobiet zaszło w ciążę które miały aktywny tryb zycia, ćwiczyły no i jadły oczywiście owoce i warzywa. A najgorzej miały kobiety które sie fastfoodami zywiły i nie miały praktycznie ruchu.:no:
A wogóle jeszcze było o jakiś nowych metodach zapłodnienia i o tym że kobiety które maja PCO - powinny jak najwięcej uprawiać sportu , w sensie duuuuuzo ruchu i to bardzo pomaga!!!!:tak:
Artykuł był w Twoim Stylu bodajże marcowym ;-)

dobrze wiedziec :)...ale za duzo chyba tez jest zle...zobaczymy...pokladam nadzieje w luteinie i wierze ;)...no i czekam na owu
zycze wam zdrowia duuuzo

Do góry