Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Witajcie dziewczyny. chciałabym stać się jedną z was. mam 2 córki 10 i 6 lat. zawsze miałam nie regularne cykle . W ubiegłym roku zaszłam w nie planowaną ciążę. Ponieważ miałam na głowie komunię córki brak okresu mnie nie zdziwił. Kiedy zorientowałam się co jest grane okazało się że to już 8 tydzień. Poszłam do mojego lekarza i było wszystko w porządku. muszę powiedzieć że leczę się na nadciśnienie i niestety przez ten czas brałam leki których nie powinnam. W 10 tygodniu poroniłam . To była dla mnie tragedia . Nigdy nie myślałam że mnie to spotka. Nikt z mojej rodziny ani znajomych nie poronił. gdy doszłam do siebie postanowiłam że urodzę jeszcze jedno dziecko. Zrobiłam komplet badań , przeszłam na bezpieczne leki i klops. Nie mam opisywanych przez was charakterystycznych temperatur , śluzu jak na lekarstwo. nie odczuwam buli owulacyjnych.A czas ucieka.
Styczeń 2009 już uciekł . W związku z ciśnieniem wskazane jest żeby urodzić zimą lub wczesną wiosną kiedy nie ma gorąca. Mam dwie córki przydałby się chłopczyk teraz. Będę wdzięczna za wszystkie rady. Mam nadzieję że razem nam się uda.

Witaj wśród Nas:-)Witajcie dziewczyny. chciałabym stać się jedną z was. Nie mam opisywanych przez was charakterystycznych temperatur , śluzu jak na lekarstwo. nie odczuwam buli owulacyjnych.Będę wdzięczna za wszystkie rady. Mam nadzieję że razem nam się uda.
marzenixx- jejus dzieki wielkie - na Ciebie mozna zawsze liczyc.. zawsze odpiszesz hehe
od kilku dni mam bardzo dziwne dolegliwosci typu budzi mnie koniecznosc skorzystania z wc - szok co wczesniej sie nie budzialam z tego powodu... brzuch mam tak spuchniety ze szok.. jakies wzdecia- puszczanie baczkow i te sprawy.. szok.. nie wiem co sie dzieje - dochodza do tego lekkie bole a to kluje mnie z lewej stronya to z prawej.. szok a w brzuch mam tak opuchniety i wzdety ze czuje sie tak jakby w srodku ktos balon nadmuchal... jejus nie chce sie nakrecac..ogolnie nie za dobre samopoczucie... moze cos ze mna jest nie tak...
:-(
asus- jejus jestesmy z toba.. napewno ci sie uda...
więc głowa do góry bo napewno będą dwie kreseczki:-)

i już niedługo bedziesz miala nową fasolkę - życze chlopczyka 

widać ze TA decyzja w nim powoli dojrzewa 
Jak tam kobitki dzien mija?

Witam starajace sie kobietki!
Ja rowniez probuje od lutego,ale roznie to ze mna bywalo...troche stresu,cwiczenia (jestem instruktorem tanca i aero) i cykl od 30 do ostatnio nawet 37 dni. W tej chwili biore 2 dzien luteine (od 16dc)-mam nadzieje ze mnie "wzmocni" .
Nie mialam okazji jeszcze dokladnie przesledzic forum ale licze ze podzielicie sie ze mna szczegolnie 'podobnymi' doswiadczeniami starajacych sie.
Witajcie dziewczynki
Jestem po wizycie u gin i usg. Miałam nadzieje, że usłyszę, że pęcherzyki popękały i można się przytulać. Ale niestety mam 17 dc i dużo pęcherzyków ale nie ma dominującego i gin stwierdziła, że owulacji nie będzie![]()
Mam zrobić PRL i E w 4 dc i dostałam CLOSTILBEGYT od dc no i usg między 12-14 dc. A i jeszcze mam napisane na usg: budowa ultrasonograficzna jajników spełnia kryteria PCOs. Czy ktoś może brał ten lek?
Okropnie się czuje, jestem załamana:-( Czekam już tylko na @ żeby porobić to wszystko. Mam tyle rzeczy do zrobienia na uczelnie a straciłam ochotę na wszystko. Chyba zaraz się popłacze.
, ważne, że coś się dzieje w temacie 
Dziewczyny mam problem.... bo mam dziwne uplawy od zakonczenia @ i one maja dziwny zapach..czegos takiego to ja jeszcze nie mialam:-(poradzcie cos bo oszaleje..

Czuje sie strasznie, jestem wykonczona po calym dniu pracy , nie mam siły po tym zwolnieniu nie daje juz rady...........:--
-(

Witajcie dziewczyny. chciałabym stać się jedną z was. mam 2 córki 10 i 6 lat. zawsze miałam nie regularne cykle . W ubiegłym roku zaszłam w nie planowaną ciążę. Ponieważ miałam na głowie komunię córki brak okresu mnie nie zdziwił. Kiedy zorientowałam się co jest grane okazało się że to już 8 tydzień. Poszłam do mojego lekarza i było wszystko w porządku. muszę powiedzieć że leczę się na nadciśnienie i niestety przez ten czas brałam leki których nie powinnam. W 10 tygodniu poroniłam . To była dla mnie tragedia . Nigdy nie myślałam że mnie to spotka. Nikt z mojej rodziny ani znajomych nie poronił. gdy doszłam do siebie postanowiłam że urodzę jeszcze jedno dziecko. Zrobiłam komplet badań , przeszłam na bezpieczne leki i klops. Nie mam opisywanych przez was charakterystycznych temperatur , śluzu jak na lekarstwo. nie odczuwam buli owulacyjnych.A czas ucieka. Styczeń 2009 już uciekł . W związku z ciśnieniem wskazane jest żeby urodzić zimą lub wczesną wiosną kiedy nie ma gorąca. Mam dwie córki przydałby się chłopczyk teraz. Będę wdzięczna za wszystkie rady. Mam nadzieję że razem nam się uda.