reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starające się 2008

blondynkapoznan, Eve84, marzenixx- dzieki za cieple slowa otuchy, naparwde jak to dobrze czuc ze jest ktos kto cie rozumie w 100%...

co do waszych dobrych pozytywnych mysli hmm wole sie nie nastawiac.. bo miesiac temu po wystapieniu 1 dniowego plamienia zamaist okresu tez mialam taki brzuch i praktycznie ciagle taki mam od tamtej pory.. testy robilam wczesniej i wyszly negatywnie,, teraz bede testowac za 3 dni..:)zobaczymy, oby faktycznie sie okazalo i wyszly te sliczniusie II kreseczki, ale sie nie nastawiam.. bo roznie to bywa z tymi dolegliwosciami..:nerd:

reklama
Dziewczynki a lubicie rzeczy zdobione metodą decoupage? Bo moja siostra trochę się tym zajmuje i ładnie jej to wychodzi :tak:. Pomyśłałam sobie, że może któraś z Was chciałaby sobie coś takiego kupić? Albo może jakąś biżuterię np. kolczyki?

Jakby co to możecie do mnie pisać na PW. Zdjęć kolczyków robionych przez siostrę nie mam (tylko jedno drewnianych z decoupage ale robiła mi duzo różnych z rozmaitych koralików, szkiełek) ale gdyby ktoś chciał to może pokazać zdjęcie jakie to miałyby być i siostra da znać czy takie potrafi ;-). Co do decoupage to mam przykładowe zdjęcia ale nie chce zaśmiecać forum :-p(bo to nie ten temat).

No ale jakby co to możecie do mnie pisać :tak:

co do waszych dobrych pozytywnych mysli hmm wole sie nie nastawiac.. bo miesiac temu po wystapieniu 1 dniowego plamienia zamaist okresu tez mialam taki brzuch i praktycznie ciagle taki mam od tamtej pory.. testy robilam wczesniej i wyszly negatywnie,, teraz bede testowac za 3 dni..:)zobaczymy, oby faktycznie sie okazalo i wyszly te sliczniusie II kreseczki, ale sie nie nastawiam.. bo roznie to bywa z tymi dolegliwosciami..:nerd:

trzymam kciuki!!!

nenius- dzieki wielkie:happy: a co do decupage, ja mam decupage na ścianie - znaki chińskie.. wyszlo super...ja bym byla zainteresowana kolczykami - ale jakies zdjatka nie moglas mi przeslac na moj mail?? tikanis@interia.pl:blink:

a wogole co do moich dolegliwosci tzn wzdec- jednodniowego plamienia - moze to sa jakies zaburzenia po odstawieniu anty?? co sadzicie?
anty bralam kolo 6lat z malymi przerwami:szok:

tikanis w sumie jesli to było pierwsza@ po odtsawieniu tabletek anty to mogło sie tak dziwnie rozregulowac:-( ale bądzmy dobrej mysli, to pewnie fasoleczka:tak: ja w sumie po odtawieniu tabletek nie pamietam zebym miala cos nie tak z okresem, ale to pare lat temu bylo, wiec moze nie opamietam, ale nie sądzę..:-) nie mysl tyle tylko testuj!!!:-D a tym bardziej ze mowilas jeszcze ze masz siateczke z żyłek:-)testuj!testuj!testuj!:-D

a mnie mam wrazenie że boli brzuch ale nie tak jak na @ tylko jak na jajeczkowanie:baffled: raz jeden jajnik , a raz dwa jajniki ?? a czasem troszke jak na @.. niech juz przylezie bedzie z głowy:happy:

marzenixx- no wlasnie nie byla to pierwsza@, bo pierwsza byla terminowo i trawala tyle ile zawsze czyli 5 dni a te 1 dniowe plamienie to byla druga i to byl ten czas, kiedy zaczelismy sie starac.. to wlasnie zamaist @ bylo 1 -dniowe krwawienie... siateczke z zylekk- hmm mam zylki i to zwlaszcza na jednym cycuchu,,, ale cyz mozna to nazwac siateczka chyba nie...i szczerze powiedziawszy nie wiem czy mialam je wczesniej a moj maz tez nie zwracal na to nigdy uwagi.. wiec w kropeczce jestem ze tak powiem:p

marzenixx- no wlasnie nie byla to pierwsza@, bo pierwsza byla terminowo i trawala tyle ile zawsze czyli 5 dni a te 1 dniowe plamienie to byla druga i to byl ten czas, kiedy zaczelismy sie starac.. to wlasnie zamaist @ bylo 1 -dniowe krwawienie... siateczke z zylekk- hmm mam zylki i to zwlaszcza na jednym cycuchu,,, ale cyz mozna to nazwac siateczka chyba nie...i szczerze powiedziawszy nie wiem czy mialam je wczesniej a moj maz tez nie zwracal na to nigdy uwagi.. wiec w kropeczce jestem ze tak powiem:p

moja rada- testuj!!!!!:tak::-D a jak nic nie wykaże to idz do ginekologa:-D w zalżności czy @ przylezie czy nie:tak:

reklama
Do góry