tikanis
CieRpliWa
blondynkapoznan, Eve84, marzenixx- dzieki za cieple slowa otuchy, naparwde jak to dobrze czuc ze jest ktos kto cie rozumie w 100%...
co do waszych dobrych pozytywnych mysli hmm wole sie nie nastawiac.. bo miesiac temu po wystapieniu 1 dniowego plamienia zamaist okresu tez mialam taki brzuch i praktycznie ciagle taki mam od tamtej pory.. testy robilam wczesniej i wyszly negatywnie,, teraz bede testowac za 3 dni..
zobaczymy, oby faktycznie sie okazalo i wyszly te sliczniusie II kreseczki, ale sie nie nastawiam.. bo roznie to bywa z tymi dolegliwosciami..
co do waszych dobrych pozytywnych mysli hmm wole sie nie nastawiac.. bo miesiac temu po wystapieniu 1 dniowego plamienia zamaist okresu tez mialam taki brzuch i praktycznie ciagle taki mam od tamtej pory.. testy robilam wczesniej i wyszly negatywnie,, teraz bede testowac za 3 dni..

. Pomyśłałam sobie, że może któraś z Was chciałaby sobie coś takiego kupić? Albo może jakąś biżuterię np. kolczyki?
(bo to nie ten temat).
a co do decupage, ja mam decupage na ścianie - znaki chińskie.. wyszlo super...ja bym byla zainteresowana kolczykami - ale jakies zdjatka nie moglas mi przeslac na moj mail?? 

a tym bardziej ze mowilas jeszcze ze masz siateczke z żyłek:-)testuj!testuj!testuj!
raz jeden jajnik , a raz dwa jajniki ?? a czasem troszke jak na @.. niech juz przylezie bedzie z głowy