Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Dziewczyny ponawiam pytanie: czy jesli jestem (teoretycznie) w ciąży, to czy na tym tescie owulacyjnym może sie okazac , ze wychodzi że nie mam dni owulacyjnych????sama już nie wiem, jakoś inaczej się czuje, pobolewa mnie brzuch jak na owulacje, przytulanko bylo we własciwym czasie(chyba zę to cykl bezowulacyjny znowu) rano mam mdłośći ale jak robie test owulacyjny to wycjhodzi jedna krecha. Pomocy!!!!!!!!
mimo, ze sie w ciazy nie jest. Warto sobie troszke odpuscic, bo wtedy jest po prostu latwiej :-)Z wlasnego doswiadczenia moge smialo powiedziec, ze jak sie czlowiek nakreci to moze miec wszystkie objawy ciazymimo, ze sie w ciazy nie jest. Warto sobie troszke odpuscic, bo wtedy jest po prostu latwiej :-)
IVI biedaku! Kuruj sie i nie daj chorobsku!
na prawdę trzeba odpuścić, bo od myśli można zwariować, a nasz organizm potrafi każdy objaw "z niczego" wyczarować
:
), spóźniające się @, powiększony brzuch, wysoką temp (okazuje się że zawsze przed @ taką mam;-)), jadłowstręt, obżarstwo, apetyty i zachcianki (raz na ostre, raz na słodkie, raz na miód zaraz po śledziach lub czekoladę z chipsami...) i każdy inny objaw o którym pomyślałam dziwnym trafem w ciągu paru minut odczuwałam!
Dziękuję za radę bablyss pytałam w aptece o olej z wiesiołka ale powiedziano mi że on działa raczej na skórę a nie na śluz . na różnych forach wyczytałam że pomaga też niepokalanek i syrop Guajazyl ale ja postawię na monitoring .asus a może kup sobie wiesiołek, ja kupiłam i zaczne od nowego cyklu bo narazie niechcę bo sie dziwnie czuje-albo to już jakies urojenia:-)łyka sie go w pierwszej polowie cyklu bo potem moze wywolac skurcze ewentualne.Śluz po nim jest ponoć bardziej obfity i taki jak powinien byc.Ktoras z dzieczyn mi o tym pisala.Ja tez nie mam sluzu.Temperature zawsze o stałej porze i rano,odrazu po przebudzeniu, nie wstawaj.Napewno kochana nam się uda,tylko musimy się nie poddawać!!!!!!!!Już niedługo pochwalisz sie fasolinką na tym forum!!!![]()
Witaj kinguś ale że tak powiem wtedy to już musztarda po obiedzie .optymalnie by było trafić z usg w jajeczkowanie lub tuż przed. Ja za 1 razem zaszłam bez problemu. Za 2 po leczenie , a za 3 nie wiem kiedy a teraz mi się nie udaje to dziwne jak to się zmienia . Ja mam 2 dzieci i 2 ciąże za sobą . 1 poród naturalny i 1 cięcie cesarskie jeśli macie jakieś pytanie co do ciąży lub inne to chętnie odpowiem jeśli tylko potrafięLekarz jest w stanie zobaczyć czy doszło do owulacji, zostaje ciałko żółte na jajniku, ewentualnie niewielka ilość płynu za macicą w zatoce Douglasa.