Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
nmzc dziekowac, od tego tu jestesmyLilu19 dziekuje za slowa otuchy ja rowniez mam nadzieje ze to przez nasza fasolka i ze wkoncu ja ujrzymy w lipcu na usg

a co do fasolki to napewno ja zobaczycie na usg, w lipcu, a moze wczesnij albo i pozniej ale na 100 % ;-)
Podświadomość to wielka tajemnica. Mam 32 lata i wiele cykli za sobą a jednak kiedy wczoraj mój ginekolog powiedział mi że w tym cyklu będę mieć jajeczkowanie z prawego jajnika to właśnie na tę część mojego ciała skierowały się wszystkie moje zmysły. Nie mam żadnych śluzów . Nie odczuwam tęż bóli owulacyjnych , ale kiedy dotknę się ręką po prawej dolnej stronie brzucha odczuwam dość silny ból (którego nie czuję po lewej stronie) boli mnie nawet kiedy podczas mycia talerzy oparłam się o zlew. Czy to właśnie rosnący pęcherzyk powoduje te odczucia? Dlaczego NIGDY wcześniej nie zwróciłam na to uwagi? Czy zawsze tak było a ja po prostu nie zwróciłam na to uwagi? Przecież mnie boli nie wymyśliłam tego! Wczoraj pęcherzyk miał wielkość do 1.4 działać mamy wedle wskazań lekarza od jutra .Zakładając że rośnie o 2mm na dobę jutro powinien mieć ok.1.8. Pękają podobno ok.1.9 czy ktoś wie coś więcej na ten temat?Jeśli tak proszę o komentarz . Chcę spróbować wycelować na chłopca (mam 2 córki)więc najlepiej w owulację . Bardzo się boję że czekając przegapimy TEN moment no ale z drugiej strony lekarz powinien wiedzieć. Wczoraj wieczorem zrobiłam test owulacyjny . Testowa kreska jest bardzo jasna- prawie nie widoczna. czyli to by się zgadzało żeby jeszcze poczekać. Mój lekarz nie wieży w skuteczność testów owulacyjnych-dodam że jest to młody przebojowy i bardzo popularny ginekolog. Co robić ? Ile czekać ? doradźcie proszę
Czesc dziewczynki!! Pisze tu pierwszy raz gdyz bardzo sie boje :-( Zaczne od poczatku a wiec.... w listopadzie poronilam w 11 tyg z powodu pustego jaja plodowego...(chyba nie musze pisac co to byl za dramat dla mnie i meza) Od tego miesiaca znow sie zaczelismy starac.. jestem juz po owulacji i od 2 dni moj brzuch zrobil sie twardy i mam wrazenie jakbym polknela balon a i jeszcze ta lekka biegunka...nie wiem co o tym myslec:-(ja juz chyba glupieje tak sie boje aby sytuacja sie nie powtorzylaa moze to normalne i mi za jakis czas przejdzie....buuuu...na testy ciazowe jest zbyt wczesnie...dodam ze nie mieszkam w polsce i ze do gina ide dopiero 3 lipca...
Dziekuje za kazda odpowiedz.

dziewczynki a teraz mam taki dylemat:tempka nadal 37.02 dzis kupilam specjalny termometr owu.i nastepne testy owu tak na przyszlosc...i cos mnie podkusilo i zrobilam jeden.No i klops...dwie kreski!?jak to przeciez za 3 dni termin @?!!!!!!!!kreska praktycznie identyczna,jajniki żeczywiscie mnie pobolewaja raz jeden raz drugi.Co myslicie???

ale dziewczyny to druga owulacja chyba nie jest??czy ten test kiepski?

Witam dziś 18 dc i rano temperatura 37 - więc czekałam niestety za długo bo owulka już była:-( Bardzo mi przykro że żadna z doświadczonych i zadomowionych dziewczyn mi nie odpowiedziała ani nie doradziłaasus a ktory masz dzien cylku ? i ilu dniowe masz wogole cykle ???
Myślałam że można tu znaleźć wsparcie i poradę ale widocznie początkującym się to nie należy, a przeciesz chodzi tylko o zwykłą ludzką radę nieważne czy dobrą czy złą po prostu jakąkolwiek