Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Tak słoneczko miala byc 19 maja ale bralam ten antybiotyk wiec sama rozumiesz...
,jest to nauka o hormonach i jak najbardziej o tych ktore nazywasz ginekologicznymi,choc nie sprecyzowalas co rozumiesz pod tym pojeciem, moim konikiem jest jednak mikrobiologia a z hormonow mam calkiem niezle podstawy ale to tylko podstawy...wiec nic nikomu nie chce narzucac,jesli chodzo o testosteron to czy oznaczalas całkowity czy nie-zwiazany z białkami-tzw wolny? lub ilosc tych białek bo to kolosalna roznica dla tego jaki jest jego efekt dzialania na organizm....w kazdym badz razie.....wciskano mi to na studiach i wiem na własnej skórze ze jesli jakikolwiek lekarz bedzie chcial ci cokolwiek powiedziec o twojej gosporadce hormonalnej na podstawie jednokrotnego oznaczenia hormonow to zmien lekarza....one tak sie mocno wahaja i dobowo i miesiecznie,ze taka interpretracja jest bardzo trudna.....niestety sa to drogie badania i malo kto je zleca w wiekszej ilosci ze szkoda dla nas....a tak podkladka jest i pacjent z glowy....ale nie ma co szukac dziury w całym i zawracac sobie niepotrzebnie glowe....ja sie ciesze ze wyniki masz dobre, zycze zeby to trzecie podejscie dalo efekty w postaci fasolinki!!
Witam
Właśnie wróciłam z usg, mam 15 dc i dwa pęcherzyki 11 i 15 mm( myślałam, że będzie trochę więcej). W czwartek (05.06)idę na kolejne usg i jak pęcherzyki urosną to dostane pregnyl. W poniedziałek (09.05)na kontrole czy pękły pęcherzyki. Pregnyl już kupiłam czeka w lodówce. Po zastrzyku mamy intensywnie współżyć- słowa mojej ginJeszcze muszę pomęczyć mojego mężulka. Cieszę się mam szanse na owlukle choć myślałam że już była. Dziewczynki wybaczcie, że tak się rozpisałam. Proszę trzymajcie kciuki, owulacja to już będzie połowa sukcesu. A i gin kazała zbadać nasionka męża
muszę go teraz namówić.
nalemi no tak tylko ja przy moim pierwszym dziecku do 5 mc nie przybierałam a potem do rozwiązania przybrałam 20kg wiec boje sie ze jak teraz nie mam wymiotów i czuje sie super to mogę przytyć więcej no i faktycznie chyba nabrałam wody bo niesamowicie brzuch mi wybiło mój mąż sie śmieje ze wyglądam jak bym była w 4 mc
Nie przejmuj sie - tycie to jeden z urokow ciazy... Wiesz, jak ja przybieralam te 20+, to nawet tego nie czulam. Normalnie to czulabym chociaz tluszczyk
Ale chyba brzuszek to zacieral i caly czas czulam sie taka sama
Tylko waga pokazywala co innego - niezle, co?;-)Witajcie Kobitki!:-)
Byłam dziś u gina z wynikami krwi, powiedziała mi że wyniki są świetne i możemy zacząc starania.
Kamień spadł mi z serca bo w laboratorium przy odbiorze badań laborantka troche mnie postraszyła zbyt wysokim poziomem płytek czerwonych, na szczęście ginka mnie uspokoiła![]()
:-)
Bardzo sie ciesze - to teraz juz tylko dalej
gdzies niedawno wyczytalam ze najwiecej dzieci rodzi sie w lipcu (masakra na porodówkach) bo jesienią sa dlugie wieczory i wiecej czasu na przytulanka,ale czas zmienic te statystyki...licze na Was!!!!![]()

2 rada - żeby poprawić jakość plemników zaleca się 48 godzin przerwy pomiędzy przytulankami ;-) Wtedy plemniczki zdążą dojrzeć i będą lepiej działać a po za tym te które w tobie już są spokojnie doczekają na kumpli . Mój gin tak mi zalecił : działanie w kratkę - poniedziałek-tak , wtorek - nie , środa-tak , piątek - nie itd. Dużo czytam wypowiedz dziewczyn na forum i większość taż tak uważa . Jeśli zgodzisz się ze mną to też spróbuj tej metody . Przyjemności i powodzenia . I pamiętaj o babcinych sposobach !:-)
Moze mi to umozliwi sukces za pierwszym razem? Chociaz wiem, ze nie ma sie co nastawiac, bo jeszcze przyprawi mnie to o dolka. Dziewczyny, sorki za to glupiutkie pytanko - bo troche juz nie pamietam NPR - kiedy powinnam zaczac mierzyc temp? W pierwszy dzien @, czy jak sie skonczy?

ale na ile to prawda ?! to nie mam pojecia! a endokrynolog juz sie toba zajmie od strony tarczycowych hormonkow ;-) bedzie dobrze! niedlugo bedziesz miala cere jak u nastolatki 
to musi być fasolka!!!!! 
coz za pokrzepiajaca mysl!
kopara mi opadla!
hmmm ... no ty przynajmniej sie starasz a ja!?
) przez okienko to się zawieszam na 10 minut.... oj nie wiem co to będzie
kto tą sesje wymyślił ??
Macie jakiś dobry sposób na skupienie ?? hihi