rudka
Mama lipcowa '08
witaj nenius cieszę sie ze masz tak dobrą lekarkę...warto zapłacic każde pieniądze,bo szczescie nie ma ceny tylko jak to wszystko idzie w takim kierunku,to sie zastanawiam ile kobiet bedzie stac na takie leczenie za kilka lathiihihihi ona naprawdę jest super, prowadziałam u niej ciążę z Darią i wszystko było wychwycone w odpowiednim momencie, wszystko sprawdzała, w porę skierowala do szpitala
i na szczeście ciąża baaaaaaaaaardzo zagrożona skończyła się szczęśliwie. Przy tym ginka jest super delikatna, sympatyczna, mozna zadawać jej setki pytań i na wszystkie odpowiada bez zniecierpliwienia, wszystko dokładnie tłumaczy. Niestety wizyty są drogie (w sobote za wizytę z usg zapłacilam 200 zł
) ale cóż, myslę, że warto

ból minie,czas leczy rany a ten aniołek wróci nastepnym razem tak jak i mój do mnie wrócił...Ten bol powoli minie wazne zeby sie czyms zajac zrobic badania i wziasc sie do roboty z wiara ze bedzie dobrze
Jak wam minal weekend dziewczyny??ja poluzowalam totalnie nie myslalam o niczym, robilam to co lubie i tulilam sie z mezulkiem wtedy kiedy mielismy tylko ochote....
Weekend miałam spokojny,wczoraj byliśmy u mamy,objadłam sie lodami
:-)słuchaj dziewczyn!!!!ajaj, ale dziewczyny pisały, że wiesiołka można brać tylko do owulacji, później już nie![]()
ja takich bóli specjalnie nie czuła, ale tutaj niejedna ma wiele do powiedzenia,wiec na pewno uzyskasz informacjePowiedzcie mi jak u was wygladaja bole w czasie owulacji??Bo ja juz od dawna zaobserwowałam u siebie ze ok 16 dc boli mnie dol, plecy, czasem bol jest do nerki a jak sie kochamy to strasznie bola jajniki i tak sie zastanawiam czy to wtedy nastepuje owulacja??bo podobno jej nie mam-jak stwierdzil moj poprzedni ginekolog profesor a ja bylam w ciazy...
kingusia i jak poszło????
) ale cóż, myslę, że warto
i tak nie miala wyboru bo u nas w szpitalu niechetnie robia cesarke, no chyba ze zaplacisz 1.000 zl
to zrobia ci z wielka laska