Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
dołączam się do Was Kochane! tylko.. nie wiem od kiedy...bo zakończyłam 6 miesięczną kurację decapeptylem depot i nie mam zielonego pojęcia kiedy przyjdzie ta @. Już sie sama wkurzam, z jednej strony to wcale jej nie chcę,a z drugiej...marzę, ze jak przyjdzie to zaraz będę mogła starać postarać się o dzidzię. Mój lekarz mówi, że po tej pierwszej miesiączce mam ogrooomne szanse (wykryto u mnie endometriozę) Ale już staram się przestawić swój organizm na inne tory! Zmieniłam dietę, staram się mieć pozytywne nastawienie i... czekam tj Wy
![]()
czesc dziewczynki nie mam juz zadnych zludzen..... dostalam @.. i do bani mam humor..://

Witajcie Kochane Dziewczyny!
Dawno mnie tu nie było, ale czytałam posty w wolniejszych chwilach w pracy;-) więc jestem prawie na bieżąco. Jeszcze raz ogromne gratulacje dla zafasolkowanych, a za kochane staraczki trzymam bardzo mocno kciuki. U mnie pierwsze staranka niestety nie udane:-(, ale nie poddam się tak łatwo, zreszta w tym miesiącu @ strasznie bolesna i intensywna ledwo po niej żyje
. Odliczam dni do następnych staranek
.
Witam sie i ja gorąco dołaczam do starajacych z nadzieja ze sie uda Trzymam kciuki za wszystkie z was oby fasolka pojawila sie w naszych brzuszkach![]()
Na drugi dzien niestety dostalam@
Ale juz jest po wiec staramy sie dalej
Pozdrawiam wszystkich:-)

A ja w piątek przed weselem zrobiłam test i lipajedna gruba krecha:-(
już nie mam nadzieji na ten miesiąc ale wkońcu lipiec to też piękny miesiąc:-):-):-), staram tak sobie wmawiać i nie załamywać się jak przyjdzie @ a czuje że może się pojawić wieczorkiem to będzie mój już 14 miesiąc staranek:--
-
-
-(.
Czym dłużej się staram tym bardziej dochodze do wniosku że tylko całkowite wyluzowanie i spontan może mi pomóc w fasolce. Ten miesiąc zamieżam mieć też intensywny i iść na całość. W ostatni weekend wyjeżdzamy na poligon na zlot pojazdów terenowych i militarnych. Początek lipca nad Dunajcem więc musi się udać spontanicznie i bez stresu tego życzę wszystkim jeszcze nie zafasolkowanym:-):-):-):-):-):-):-)

A tak pozatym to mam dzisiaj 10 dc we wtorek 12dc ide skontrolowac jajniczki czy pojawil sie jakis pecherzyk, od czasu do czasu o sobie przypomna ale tak delikatnie, juz drugi cylk nie mam zadnych strasznych boli jajnikow po Clo jak wiekszosc dziewczynwogole stwierdzilam ze to ostatni cykl staran z Clo (bynajmniej narazie) jezeli teraz sie nie uda robie sobie przerwe psychiczna w starankach ( jak dluga, nie wiem to sie dopiero okaze) fizycznej przerwy oczywiscie nie robie
![]()
Pozdrawiam :-)
, taka przerwa nieraz baaaaaardzo pomaga 
Nenius, widzę, że już staranka rozpoczęte. Oby szybko poszło, tym bardziej, że jestem przy mnie na liścieNo a jeśli chodzi o Twoje wyniki, to mam niemal identyczne. W moczu mam leukocyty, ale lekarz powiedział, że to normalne w ciąży, ale chyba i tak tam mogą być, ja tez mam cytologię II stopień, nadżerka też jest, ale mój gin nie chce nic z tym robić, mówi, że nie trzeba i jak widzisz, nie przeszkodziło to maluszkowi w pojawieniu się. Głowa do góry, niedługo i Ty i inne staraczki będziecie się cieszyć ciążą. A tu fluidki dla wszystkich
:-);-):
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Witajcie
Dziś już zaczynam się bardziej denerwować obroną
Jutro wynik bety, więc czekam z niecierpliwością co będzie. Jutro napiszę jak mi poszło na obronie i podam wynik testu. Buziaki dla wszystkich.
Nenius ciesze sie, ze u lekarzy wszystko ok (natyle ok, zebys zaczela staranka), faktycznie lekarka sprawia wrazenie swietnej ginki, ale domyslam sie, ze duza w tym Twoja zasluga i poprostu zadawalas dobre pytania :-)
, prowadziałam u niej ciążę z Darią i wszystko było wychwycone w odpowiednim momencie, wszystko sprawdzała, w porę skierowala do szpitala
i na szczeście ciąża baaaaaaaaaardzo zagrożona skończyła się szczęśliwie. Przy tym ginka jest super delikatna, sympatyczna, mozna zadawać jej setki pytań i na wszystkie odpowiada bez zniecierpliwienia, wszystko dokładnie tłumaczy. Niestety wizyty są drogie (w sobote za wizytę z usg zapłacilam 200 zł
) ale cóż, myslę, że warto 
witam u mnie już po ciąży w czwartek poroniłam :-(
lilu19- a powiedz mi kochana jaki tam jest mail do tych siostr o pasek??? prosze cie napisz mi go![]()

Ja bardzo wierze w moc tych modlitw do Sw. Dominika
a pasek to tylko dodatek... ;-)dołączam się do Was Kochane! tylko.. nie wiem od kiedy...Zmieniłam dietę, staram się mieć pozytywne nastawienie i... czekam tj Wy![]()
grunt to pozytywne nastawienie, to już pierwszy krok do sukcesu 

Tak sobie myslę i cos mi sie widzi, że Ty blokujesz mozliwośc poczęcia psychiką... (...)TWORZENIE DZIECKA MA BYĆ DLA WAS RADOŚCIĄ, a nie nerwami i obowiazkiem.

Dziewczyny słyszałyście może o teście po stosunku (PCT) lub teście migracji (Swim-up)? Robiła może, któraś z was??
Pomyśleliśmy z mężem że może do tego czasu spróbować może jeszcze tego ale się zastanawiamy.
, ale życzę by nie były potrzebne czyli szybkiego sukcesu 

postanowilam ze mam teraz czas na wyleczenie zabka i zaczne brac wiesolek,, ale czy ktoras z was moje kochane moze mi powiedziec czy wiesiolek bierze sie jako tabletki czy to moze jakas herbatka?? o caly czas sie go boerze czy np przed owulka??? czy ma on niekorzystny wplyw na fasolke??
grunt to dobre, pozytywne nastawienie
a tytaj masz wsparcie, wieć zawsze możesz nam się do rękawa wypłakać i my Cię zrozumiemy i udzielimy wsparcia
a teraz główka do góry "jutro będzielepiej wstanie nowy dzien " 

staranka ogłaszam za rozpoczęte
tzn. teoretycznie - zaczniemy jak przyjdą dni płodne no ale zielone światełko od ginki mam
![]()
to czekamy na ..... przyjemności 

a wogóle to w piątek wieczorem nie mogłam się zalogować, wyskakiwała jakaś strona testowa i ..... 
a już jestem i mówię dzień dobry 

bo troszke ich spotkałam w czasie wycieczki w sobotę nad jeziorko 

A ja dziewczyny zgodnie z waszymi zaleceniami kupiłam sobie wiesiołek i zaczęłam łykać. Moja @ wisi w powietrzu.

Jak wam minal weekend dziewczyny??ja poluzowalam totalnie nie myslalam o niczym, robilam to co lubie i tulilam sie z mezulkiem wtedy kiedy mielismy tylko ochote....