reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starające się 2008

Czesc dziewczyny

nenius, jarzębinka, avanti dzięki bardzo!!

Ale jak tu można cokolwiek planowac przy takim przeciagnięciu cyklu??@@@@@@@ madal brak

A mi podoba się dla dziewczynki Nina, Karina,Marika,Zosia,Laura,Maria
a dla chłopca ......Paweł,Rafał..Krzysztof

Słonko moze kup test innej firmy i zrób ponownie. Może jesteś w ciąży:tak:

reklama
Cześć dziewczynki. Nie było mnie parę dni i narobiło mi się zaległości(ale już wszystko przeczytałam). Wróciłam z działeczki wypoczęta i gotowa do boju o fasolinkę. Za tydzień idę na usg zobaczymy czy będzie owulka ;-)

Witam nowe staraczki :-)

Zobacz załącznik 85021

Ale mam zaległości w czytaniu ! Poszalałyscie kobiety :-) Ale to dobrze, bo przynajmniej mam mila lekture na poczatek dnia :-)

No, OK ale pracowac trzeba. Potem wlece w wolnej chwilce i cos skrobne.

Słonecznego dzionka :tak::-)

Hihi ja już upatrzyłam " pocieszenie", gdy przyjdzie @;-) Nie lubie górnego światła, lubie światło lamp.............
LAMPA PODŁOGOWA PROMOCJA CENOWA!!! (393526343) - Aukcje internetowe Allegro
Mam przedpokój na pomarańczowy i mam jeden wolny kąt. Kupie lampe w kolorze pomarańczowym, żeby rozświetlała mroki jesienno- zimowych wieczorów:-D

Tez lubie lampy...moj TZ juz sie czasem puka w glowe:-Dlampy i swieczki to cos czego mi nigdy chyba nie braknie hihihi

witajcie kochane:-)

i ja sie witam o poranku :tak:;-)
tym razem juz wyspana - wczoraj zaraz po objadku ok 17ej walnelismy sie do wyrka i tak do rana :-D:-D:-D cos pieknego :-) a rano oczywiscie ciezko wstac bylo :dry: kto zrozumie ten organizm :confused:
Niktosiaaa super lampy i jaka cena !! ja chce ta zielona :tak:
bablyss ... no wlasnie zrob 2 tescik najlepiej Quick Vue :tak: trzymam kciuki!
jarzebinka oby nowy cykl byl juz ostatnim starankowym :-D
tak na pocieszenie - mamy czwartek - toż to prawie weekend :-D:-D:-D
milego dzionka zyczę :tak:

Witam kochane przyszłe Mamusie:-). U mnie coraz bliżej do @ ale coraz mniej mnie obchodzi czy będzie............:-) W kościach czuje nadchodzącą jesień. A jesień to dla mnie czas inspiracji tzn o ile to możliwe zmieniam wystrój domku- wyrzucam , kupuje, przesuwam meble itp. Wczoraj zamówiłam tapete do sypialni, bo na pierwszy ogień idzie sypialnia.

AGBAR to samo i ja. Na 62m 2 mam ok 15 świeczników:tak:Wielkich i małych. Mój M mówi, ze kiedyś nas puszcze z dymem:-DW lecie rzadko pale świece - długi dzionek. Ale za to jesnienią i zimą............... czasmai od samego rana:-D

reklama
Cześć dziewczyny :-)
Długo mnie nie było bo przez burzę coś mi się spaliło przy antenie i nie miałam internetu , ale nadrobiłam wszystko . Całe 17 stron :szok: U mnie kłopoty z cukrem , ale po za tym ok.
Witam wszystkie nowe staraczki , a te ,,stare,, gorąco pozdrawiam . Wszystkim życzę zdrowia i upragnionych maleństw pod serduszkiem :tak:
Proszę powiedzcie mi co u Lilu nic nie pisze ? Co z jej ,,trojaczkami,, ? A Rudka ? Urodziła już ?
Buziaki dla wszystkich :-);-):-)

Do góry