Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
To mój drugi cykl z clo i coś czuje, że nieostatni. W poprzednim cyklu byłam jakoś pozytywnie nastawiona, że się uda na dzień dzisiejszy jakoś sceptycznie do tego podchodzę. Musi się udać z fasolką w 2008 mocno trzymam kciuki za Ciebiea ktory to twoj cykl z clo?![]()

Nie martw się na zapas, wszystko będzie dobrze.Zaczynam sie martwić czy wszytsko wporządku patrząc na swoja temperature czy czasem nie srtrace fasokli test robilam 28dc 2 dni po spodziewanej @ i wszyszedl pozytywny dzis jest 30dc i temperatura mi spada![]()

)

Już jakiś czas pytałam dziewczyny co u Ciebie . Nie znikaj tak ;-) I nie łam się u mnie też pierwszy test nic nie pokazał , a mimo to się udało . Dopłuki nie ma @ to jest nadzieja . Może jednak nie przyjdzie i będzie okazja do testowania za 2-3 dni . A w PL na pewno dostaniesz receptę . Weź tylko puste opakowanie.Lilu fajnie że wreszcie się odezwałaśJuż jakiś czas pytałam dziewczyny co u Ciebie . Nie znikaj tak ;-) I nie łam się u mnie też pierwszy test nic nie pokazał , a mimo to się udało . Dopłuki nie ma @ to jest nadzieja . Może jednak nie przyjdzie i będzie okazja do testowania za 2-3 dni . A w PL na pewno dostaniesz receptę . Weź tylko puste opakowanie.

nie bede sie stresowac czy pecherzyki rosna, pozniej czy byla owulka i czy sie udalo...
a pamietam jak obiecalam mojemu ze zajde w ciaze jak Gosia jeszcze nie urodzi, ale niestety nie dotrzymalam obietnicy:-(