reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starające się 2008

Witam! Zalozylam nowy temat poniewaz domyslam sie ze sa osoby ktore podobnie jak ja w tym miesiacu planuja rozpoczac badz kontynuowac starania o dziedziusia, a ze w grupie jest razniej mam nadzieje na dluzsze rozmowy na temat naszych staran. Jesli chodzi o mnie bedzie to podczas tego weekendu nasza pierwsza proba i nie ukrywam ze bardzo bym chciala aby sie udalo...

witam serdecznie :tak: ale myślę,że nie ma potrzeby stwarzania kolejnego watku dla staraczek z rozbijaniem na miesiące, lipiec, potem będzie sierpień.............ZAPRASZAM na watek : Starające się 2008 tam są wszystkie staraczki ......

reklama
Zapewne masz racje ale ja osobiscie nie potrafie nadazyc za watkiem o ktorym piszesz tak wiele sie tam dzieje dlatego zalazylam odrebny moze dlatego ze jestem nowa na forum i jeszcze nie zdazylam poznac wszytskich staraczek rowniez i tych lipcowych :-) pozdrawiam

ja tez jakis czas temu byłam nową staraczką i weszłam w juz dosyć znające się grono, ale wiesz kochana, każda wkońcu zaczyna pierwszy raz i co chwile ktos do nas dochodzi więc nie ma sensu zebyś musiała nadążąć za kims, :-)
poprostu piszemy co sie chce i dyskutjemy co chwilke o czymś innym :-D
spróbuj z nami!!:tak:

pozdrawiam cię mocno:cool2:

Jakiś dziś mam płaczliwy humor. Wczoraj się zdołowałam, że duża część moich znajomych ma już dzieci albo dzieci są w drodze. Nie zrozumcie mnie źle życzę wszystkim jak najlepiej ale jakoś smutno mi się zrobiło:-(

Jakiś dziś mam płaczliwy humor. Wczoraj się zdołowałam, że duża część moich znajomych ma już dzieci albo dzieci są w drodze. Nie zrozumcie mnie źle życzę wszystkim jak najlepiej ale jakoś smutno mi się zrobiło:-(

Wiem dokaldnie o czym mówisz bo mam czasami takie same odczucia. Na naszej klasie wczoraj sobie przegladałam fotki moich znajomych i znowy kolejne dwie osoby wstawiły zdjęcia swoich nowo narodzonych pociech. Smutno sie robi ...
Ale dzisiaj mam bojowy, a nie płaczliwy nastrój :-)

Hej, u mnie marne wieści bo wyniki z Instytutu hematologii tym razem nnie wyszły dobrze, więc prawdopodobnie mam jednak problemy z krzepliwością krwi (choroba von Willebranda) ale mimo wszystko zdecydowalam nie odkładac staranek.

A co się dzieje ze zdrowkiem Iwonka?

hmm czy ona przypadkiem nie miała mieć cesarki 10-tego???????????
Ciesze sie bardzo ze staranka nie zostaly odlozone i ze sie nie poddajecie Kochana;*** ja wierze i trzymam kciuki, duszkiem przy Was:-)
z moim zdrowkiem hm psychicznie super sie czuje, naprawde dawno tak nie bylo:tak::-)ale od 1,5 tyg boli mnie podbrzusze jak na okres, a przeciez do niego daleko, a do tego jest mi niedobrze zwlaszcza jak poczuje jakis intensywny zapach.. nie wiem co sie dzieje.. moze jakies zapalenie.. hm.. mialam dzis jechac do mojego gina, ale jest na urlopie:-(
A rudka rzeczywiscie miala 10tego rodzic:tak::-D
Wiem dokaldnie o czym mówisz bo mam czasami takie same odczucia. Na naszej klasie wczoraj sobie przegladałam fotki moich znajomych i znowy kolejne dwie osoby wstawiły zdjęcia swoich nowo narodzonych pociech. Smutno sie robi ...
Ale dzisiaj mam bojowy, a nie płaczliwy nastrój :-)
Hehe to Ty mala nas tu dzis nie pobij:-Dtak to jest zwlaszcza jak sie wkolo widzi noworodki.. tylko u siebie brak.. no ale na kazda z Nas przyjdzie czas..:-)

dzieki wszytskie dziewczynki za slowa otuchy.. :sorry2:
kingus doskonale cie rozumiem- sama co chwila widze dziewczyny moje kolezanki ktore zachodza badz wlasnie urodzily.. i troszke mi smutno:eek:...ale czytalam ze wiele dziecwzyn z pco.. po braniu tabletek clo zachodzi w ciaze w pierwszych 3 cyklach:blink:
wiec i ja mam taka nadzieje ze nam sie uda, a ktory to twoj cykl z clo?:confused:

ja dzis bylam na badaniach kolejnych, cyzli hdl, ldl,, holesterol, cukier.trojglicerydy.. w poniedzialek odbieram wyniki i w pon tez ide zaraz do gina zeby juz przepisal mi te leki.. i bede dzialac.. musi sie udac:) i bardzo chcielibysmy z mezusiem zafasolkowac do konca 2008 roku:).. niedlugo nasza 1 rocznica slubu -- bylby prezencik:) :sorry:

Hej dziewczyny !

Co tak cicho tutaj ? Śpicie jeszcze czy co ? Ja juz od rana w sklepie bylam po buleczki, teraz pije kawke no i zabieram się jak co tydzien za koszenie trawnika :-) Musze tylko poczekac az trawa troszeczke przeschnie bo wzoraj mielismy niezla nawalnice - padalo, wiało, blyskało sie i grzmialo. No, ale dobrze, że nareszcie cos sie w tej pogodzie zmienia bo miszkając przy lesie widze jak strasznie sucha jest ściołka. Takie susze sa bardzo niebezpieczne, a ludzie nie przestrzegaja zakazu wchodzenia do lasu, baaaaa nawet widzę jak glupki autami wjezdżaja:wściekła/y:

Własnie zrobiłam sobie ostatni ( 5 ) test owulacyjny. Wyszedl pozytywnie. M juz zaczeło to dzialać na wyobraźnię. Dobrze, że ja kontroluje sytuację i potrafie wylać mu kubeł zimnej wody na głowe. Jeszcze miesiąc wytrzyma :)

Ostatnia edycja:
Witam Kobietki
Zaczynam sie martwić czy wszytsko wporządku patrząc na swoja temperature czy czasem nie srtrace fasokli test robilam 28dc 2 dni po spodziewanej @ i wszyszedl pozytywny dzis jest 30dc i temperatura mi spada:( jutro zrobie test ale to wieczność:( czy to normalne?, że temperatura tak szaleje? może mieć wpływ na nią np. zmęczenie albo raczej przemęczenie i poźna pora snu?

Załączniki

• wykres.JPG
    wykres.JPG
    108,9 KB · Wyświetleń: 37
reklama
Do góry