reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starające się 2008

Leganza
No to Ja teraz wierze w CUD !!!
Podczas owulacji tylko dwa razy sie przytulalismy wiec moze jest nadzieje ze sie uda...Nastawiam sie pozytywnie bo to moj 1 cykl ale zawsze to boli ze to nie teraz :dry:Jak to kiedys mowilam wpaść jest łatwo a zaplanowac trudniej :-)

Kiedy sie wybierasz do lekarza????????????

Ostatnia edycja:
reklama
własnie wrocilam od lekarza i mam PCO:(:)-( dal mi skierowanie na kolejne badania,, jutro ide je zrobic a w pon znow do niegoo i mam nadzieje ze da mi juz jakies leki bo w srode w nocy lece z mezusiem na nasza podroz poslubna po prawie roku malzenstwa.. i chcialabym juz na wczasy miec tabletki jakies...
ehh troszke jestem zmartwiona jak to dalej sie potoczy.. a moje objawy PCO sa typowe.. czyli hirutyzm objawiajacy sie wylacznie tradzikiem,,, brak owulacji,, niereguralne @ oraz ilosc @ dni ktore trwa tez jest zaklocona - sa krotkie..
jednym slowem kicha:eek:

własnie wrocilam od lekarza i mam PCO:(:)-(
Skarbie nie poddawaj się. Ja też mam pco i dostaje leki na wywołanie owulacji i ostatnio prawie mi się udało. Wiele osób pomimo pco zachodzi w w ciąże i wszystko jest ok. Dostaniesz leki i zafasolkujesz zanim się obejrzysz :tak::tak::tak: Buziaczek dla Ciebie żebyś się nie smuciła. Życzę udanej podróży ...

czesc dziewczyny

jestem tu nowa...

Zobacz załącznik 85074 Witaj :-)

Ale na szczescie z nerwem trojdzielnym mam swiety spokoj,, zmiany po leczniu kanalowym cofnbely sie i ropa ustapila.. Zeba mam narazie przynajmniej wyleczonego:)) i 5 lat bolu i brania silnychl lekow przeciwpadaczkowych odchodzi w sina dal..:) jupii:):-)

To bardzo dobra wiadomość :-) Oby juz wszystko było dobrze !
Zobacz załącznik 85075

coś wam pokaże :) to jest test robiony dzisiaj czyli 28 dc a cykle mam 26 dniowe, nie wytrzymalam do jutra dlatego zrobilam go dzis popoludniu:)) jutro dzwonie do lekarza:) ciesze sie bardzo tymbardziej, że zamin zaczełam planować dzidzie strasznie chciałam zajść w ciąże właśnie w czerwcu i prosze:)pozdrawiam

OGROMNE GRATULACJE ! I kwiatek dla przyszłej mamusi ! :-)
Zobacz załącznik 85076

hmmmmmmmm to fasolko rośnij na dużego i silnego dzidziusia.leganza przed wami dłuuuuuuuuuga droga, gdyż zajść w ciąże to 1/2 sukcesu:tak:
Wróciłam z działki, ale mam tyle energii jeszcze, ze biore sie za sprzatanie pokoju komputerowego:-)

No taka zalatana jestes, że nawet nie masz czasu na krotka pogawedkę z kolezanką na GG. No ładnie ;-) Sprzataj, sprzataj, ja wczoraj mialam taka wenę i oplacało się bo wlasnie dzisiaj się dowiedzialam, że bede miala "niespodziewanych" gości :eek:

własnie wrocilam od lekarza i mam pco:(:)-( dal mi skierowanie na kolejne badania,, jutro ide je zrobic a w pon znow do niegoo i mam nadzieje ze da mi juz jakies leki bo w srode w nocy lece z mezusiem na nasza podroz poslubna po prawie roku malzenstwa.. I chcialabym juz na wczasy miec tabletki jakies...
Ehh troszke jestem zmartwiona jak to dalej sie potoczy.. A moje objawy pco sa typowe.. Czyli hirutyzm objawiajacy sie wylacznie tradzikiem,,, brak owulacji,, niereguralne @ oraz ilosc @ dni ktore trwa tez jest zaklocona - sa krotkie..
Jednym slowem kicha:eek:

Kurcze, pewnie wyjdę na jakiegos ignoranta, ale nie mam pojęcia co to PCO, tak czy inaczej to co piszesz brzmi nie za fajnie. Mimo to mam nadzieje, że będzie ok i nasze wsparcie forumowe bedzie Ci pomocne :-)

Zobacz załącznik 85077

witam z rańca - dzien dobry .... :tak::-D:tak:

Sofik, witam i tutaj, i zaciskam kciuki za II kreseczki .... :tak::-D

Leganza, mam nadzieje,że kolejne miesiące będą dla Ciebie najszczęśliwsze pod słońcem ..... :tak::-)

Tikanis, będzie dobrze, napewno nie jedna dziewczyna wychodziła już z takich opresji i mogła cieszyć się maleństwem .... a teraz przyjemności na urlopie :tak::-)

kinguś, ostatnio prawie się udało,to życze aby teraz już na pewno sie udało ....:tak::-)

i wszystkim staraczkom życzę miłego i słonecznego dzionka, a jutro juuuuuuuuuuuuuuż weekend !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :cool2::cool2:

Zobacz załącznik 85119

Wszystko byłoby super bo sloneczko świaci no i poczatek weekendu mozna by powiedzic sie zaczał, ale ... obudzilam się z bulem gardla :-( Septolete, herbatka z cytrynka i amam nadzieje, że mi szybko przejdzie :-)

Dzisiaj robie 4 test owulacyny. Faktycznie jest roznica miedzy kolejnymi dniami no i wychodzi na to, że owulke mam planowo. Mam nadzieje, że w przyszlym miesiacu tez wszystko tak kalendarzowo wyjdzie :-)

Spokojnego dzionka :-)

P.S. Czy Wy tez nie widzicie moich suwaczków ?

Cześć dziewczynki ;-)
ja dopiero od 2 godz przy kompie a juz plecy rwą! ehhh...:dry:
Marznixxx słonko ja juz tu kiedys pisalam, ze czasami trzeba sie wyplakac wyrzucic z siebie te negatywne emocje !! mi to pomaga :sorry:
tikanis przytulam mocno i sie nie martw musi byc dobrze napewno niedlugo bedziesz tulic swoje malenstwo!! :tak::tak:
Leganza moje gratulacje :-D szczesliwych nastepnych 8 miesiecy i pięknego maluszka zyczę!!!:tak:
Sofik witaj !! a co do testu to lepiej te 14 dniowe czyli po spodziewanym terminie @ bo na tamte to szkoda kasy nie slyszalam zeby komus wyszedl pozytywnie ten po 6 dniach...:confused:
no i pozdrawiam wszystkie dziewczynki
jarzebinka weekend to juz dzis od 15ej :-D:-D:-D:-D

reklama
Witam sie i TU :-)

Eve84 masz chyba racje ze to za wczsnie tylko zstanawiam sie po co oni robia takie testy, ja mieszkam zagranica u tu sa testy po 4 dniach :szok: byłam w szoku jak je zobaczylam ale tez sie ucieszylam ze moze je kupie...no ale zrezygnowalam bo przeciesz po 4 dniach nie bedzie wiadomo czy jestem czy nie...
Tylko ta nie pewnosc jest najgorsza ...
Wiec zbey nie myslec - robie wszytko zeby sie czyms zajac.

tricolor Ja tez nie widze suwaczów , tylko widac , ze masz na nie miejsce , ja widze tlyko tego pieknego aniołka pod spadem...

spadam jesc sniadanko do pozniej i zycze milego dnia ...

Do góry