Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Hej dziewczynki wtam po krotkiej przerwie....
i jak zawsze zasypuje was pytaniamiale nie mam kogo sie poradzic...dzis byalm na usg-jeden pecherzyk pekl ale nie widac cialka zoltego endometrium ma 6,12mm i jest 20dc. lekarz stwierdzil ze moze ciaza byc ale moze nie byc widoczne cialko zolte..czy to mozliwe zeby w tak wczesnej fazie nie bylo widac cialka zoltego?? i czy faktycznie jest szansana ciaze?
...co za dzien
endometrium 13 mm, ginka stwierdzila ze endo jest idealne.... a w ciaze niestety nie zaszlam.

Ja gdzieś wyczytałam, że dolna granica to 6 mm(ale to też na forach a nie od lekarza)Moze sie myle ale twoje endometrium jest zamale minimum powinno miec endo 8mm zeby mogl sie zarodek zaczepic( tak czytalam na roznych forach itp )
i jak zawsze zasypuje was pytaniamiale nie mam kogo sie poradzic...

ale w tej kwesti ja niestety nie pomoge, zero orientacji w tej kwestii ...... ale trzymam kciuki aby to było to ...... 

Tak jak pisze Lilu19 czasem wszystko jest co być powinno a ciąży nie ma. Ale nie przejmuj się tylko zrób test w dniu spodziewanej @ a ja trzymam kciuki żeby się udało.

Ważne, że zaczniesz leczenie a później zanim się obejrzysz pojawi się fasolkaczesc dziewczynki ja po dzinu no i dal mi dwie opcje: albo laparoskopia albo resekcja ?? i chyba wybiore z tego co poczytalam na necie laparo.hmm.. jednym slowem.. nie wiemco wybrac co lepsze co gorsze..:// ale wierze ze bedzie wsyztsko ok,, jutro ide na szczepienie przeciw zoltaczce i jutro bede miala wyznaczony termin operacji.. oby po tym udalo ise zajsc w ciaze i zeby te syfki wkoncu zeszly

Trzymaj się skarbie, buziaczki dla Ciebie ;-)Trzeba być dobrej myśli, ja też jakoś czuje, że teraz mi się nie udało ale może w kolejnym...Ale może zajmij się czymś, żeby nie myśleć stale czy się udało czy nie. Ja odwracam moje myśli gotowaniem i graniem na komputerze. Niedługo wszystko się wyjaśni i u mnie i u Ciebietzn moj gin stwierdzil ze owu mogla byc ok 2-3 dni temu i moze byc niewidoczne a ja sie zastanawiam bo podniosla mi sie tempka i moze to dzis ta owu..biore duphaston na wwszelki wypadek ale juz nie wierze w powodzenie...