reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starające się 2008

Witam,
jestem nową forumowiczką, postanowiłam się zarejestrować bo tak jak Wy staram się o fasolkę:-)
Pozdrawiam Wszystkich bardzo serdecznie.

reklama
hej!! od kilku dni strasznie boli mnie podbrzusze, jestem zmeczona i prawie non stop spie. moje sutki zmienily kolor... z moim partnerem staramy sie o dziecko.. czy jest mozliwe abym byla w ciąży??? prosze o odpowiedz...

dziękuję za tak miłe przyjęcie:-)
mam nadzieję, że dzięki temu forum nie będę świrować jeśli test będzie negatywny,testowanie za jakieś 8 dni i wtedy się okażę :-)

Witam,
jestem nową forumowiczką, postanowiłam się zarejestrować bo tak jak Wy staram się o fasolkę:-)
Pozdrawiam Wszystkich bardzo serdecznie.
Witaj. Razem będzie raźniej :tak::tak:

Ja jutro jadę nad morze, niestety nie będę miała dostępu do netu. Mam nadzieje, że będzie czekało na mnie grono fasolek:-):-) Testuje gdzieś 2-4 sierpnia a wracam dopiero 9 i wtedy wszystko opowiem. Proszę trzymać kciuki za mnie ;-)

Hej hej:-)
Dzieki dziewczyny za tak przemile slowa:tak: naprawde tak mi się miluchno zrobiło:sorry2:oczywiscie ze będe do was ciagle zaglądać!:-D
tikanis nic sie nie martw będzie dobrze , a niedługo będzie mała Izunia biegać :-D
bablyss oczywiście ze fotki ze slubu wam pokaże i zrelacjonuje co i jak, a co do wróżki to zaraz ci wysle na priva co napisalam wczesniej zeby tu nie zasmiecac i nie powtarzac sie:happy2:
eve84 no opuszczam tylko jako staraczka obecna ale duchem jestem wciąż z wami i bede was tu jeszcze nie raz nagabywac :-Da życzę ci zeby cię tu za 1,5 roku nie bylo :tak:tylko na ciąża, poród, połóg:-):-)
aidzicha i andromeda witajcie witajcie, dobrze trafiłyście, bo lepszych babeczek nie znajdziecie nigdzie!!:-D
kinguś słonko oczywiście trzymam kciukasy baaaaardzo mocno!!:tak:

Ja juz wysiedzieć w tej pracy nie moge tylko chodzę z głową w chmurach i nie moge sie doczekać nowej!:-D:-D
buziole!

Ja jutro jadę nad morze, niestety nie będę miała dostępu do netu. Mam nadzieje, że będzie czekało na mnie grono fasolek:-):-) Testuje gdzieś 2-4 sierpnia a wracam dopiero 9 i wtedy wszystko opowiem. Proszę trzymać kciuki za mnie ;-)

W takim razie życzę udanego urlopu(pięknej pogody)i nie tylko:-D obyś wróciła zafasolkowana.
Ja niestety urlop mam dopiero pod koniec sierpnia ale jakoś wytrwam :-)

Wypocznij i wracaj do nas z fasolką!!! Ślicznej pogody!!!

reklama
nienus- dzieki kochana za wspracie:tak:
eve84- jejku ales mnie podniosla na duchu.. wlasnie czytalam o tej laparoskopii i ze faktycznie malo inwazyjny zabieg operacyjny.. fakt ze to prawie jak operacja a drugi fakt ze slyszalam ze skuteczny, wiec oby sie udalo....:sorry2:
marzenixx- kochanie dzieki za wpracie, juz malusko dni zostalo do tego najpeikniejszego dnia,, wszytsko juz gotowe??
kingus- zycze udanego urlopu no i przywiezienia juz fasolki.......:-D

ja juz wiem ze chce tej laparoskopii, czuje sie mi pomoze i wkoncu uda sie miec ta upragniona fasoleczke.. wakacje musielismy przelozyc na wrzesien i wlasnie mam pytanie czy nie wiecie przypadekiem jakby sie tak udalo zajsc w ciaze to moze bylby pierwsze tygodnie jesli by sie oczywiscie udalo choc sie nie nastawiam ale sie pytam.. moze wiecie czy w ciazy pierwszych tygodniach mozna leciec na wczasy do tunezji?? bo my mamy juz zalatwione na 18 wrzesnia... co sadziscie??

Do góry