Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Hej dziewczynki po wielu dniach nieobecnosci pragne poinf ze sa II krechyaz nie moge uwierzyc
))
ewadbr a ty kiedy masz zamiar testować?
Dziewczyny dzis poronilam masakra((
Dostalam silne bole brzucha i leciala mi krew((((
mam dola strasznego odechcialo mi sie wszystkiego(
Pozdrawiam

Pozdrawiam
wiesiolek -co to jest?Słyszałam że dużo dziewczyn go brało i udawało im sie zajśc w ciąże?Wiecie coś na ten temat?

jarzebinka- dziewczyna ktora ma problemy z cera to bylam ja, w moim przypadku mialam badanie hormonow fsh i lh i inncyh ale chodzi o ten glownie a wlasciwie o jegow spolczynnik, ja ten wspolczynnik mialam podwyzszony parwie 3 krotnie stad syfy i brak owulki,, a hormon ten odpowiedzlany jest wlasnie za owulacje i za wytwarzanie endrogenow( im jest ich wiecej tym nacsza cera jest piekniejsza)
co sadzicie o mowieniu o ciazy jak sie dowie o niej rodzicom?? moja kolezanka dowiedziala sie ze jest wciazy i anwet rodzicom do 3 mc nie chce nic mowic zeby nie zapeszyc, ja rozumie kolezanki ale rodzice??? co sadzicie??

.... myślę,że jest to sprawa indywidualna, ale czasem wychodzą głupie sytuacje, jak rodzinka nie wie np. jest rodzinne spotkanie a dziewczyna nawet wina nie wypije i wszyscy mogą się domyśłać i kombinować, więc prościej najbliższym powiedzieć ...... bo wtedy i ta radość z bycia w ciąży jest pełniejsza, jak można się nią z komś podzielić ...... 

Pozdrawiam
co sadzicie o mowieniu o ciazy jak sie dowie o niej rodzicom?? moja kolezanka dowiedziala sie ze jest wciazy i anwet rodzicom do 3 mc nie chce nic mowic zeby nie zapeszyc, ja rozumie kolezanki ale rodzice??? co sadzicie??
Nenius Kochana Daria poprostu pieknieje z dnia na dzien:-)slicznie wyglada Mala Damabuziaki dla Was:-)

Pozdrawiam