Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
. U mnie dziś 30 dc. Nie wiem czy owu była, niby skok temperatury był ale śluzu nie było prawie wcale. Zobaczymy już niedługo ;-)

Jeżeli wczoraj był 13 dzień cyklu i miałam strużkę krwi( czyli pękł pęcherzyk) to w jakim czasie powinno być współżycie żeby można było trafić w owulacji? 48 h?

a jak długie masz cykle ...... ja ma owulacje przy cyklach 30 dniowych ok. 16-18 dnia .......... ( częściej bliżej 18dc) przy cyklach 28 dniowych miałam ok. 16 dc ...... ( licząc pierwszy dc jako pierwszy dzień @) .....
a może testy owulacyjne by coś pomogły, jak trudno Ci określić samej owulkę ????? albo mierzenie temperatury ?????
PS. doczytałam,że cykle masz 25 dniowe, więc możliwe,że owulka właśnie jest bądź się zbliża .... więc do dzieła ....... przyjemności ......
cykle ma różnie:25,31,31,23,28,28,24,27 dni, licze zawsze ostani cykl.
Dodatkowo parędni dni temu miałam kłucie jajników, i bóle podbrzusza, które utrzymuja sie do dziś. Biorę też od tego cyklu luteine 3x1.
i jeszcze luteina ( ona chyba wpływa na unormowanie wszystkiego, tak???) ale jeżeli masz kłucie jajnika to możliwe,że właśnie owulka ...... 
:-);-)