reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Starające się 2008

reklama
Nim zaczniemy wymyślać tutuł wątku trzeba sie zastanowić gdzie on sie podzieje...Bo na pewno bysmy chcialy aby ten wątek był przyklejony na gorze i zeby był łato dostepny-prawda?
Musimy wiec najpierw napisać wiadomosć prywatna do Elzbietki-naszego moderatora...Ona nam pomoze:-)jest bardzo miła...

no właśnie też myslałam o tym, gdzie on ma się znaleźć... Tyle tylko, ze pisząc do Elżbietki musimy chyba już wiedzieć jaki wątek chcemy mieć przyklejony...i chyba powinien już istnieć, prawda?

z drugiej strony nawet gdyby nie był przyklejony ale my byśmy regularnie do niego coś wklejały, wpisywały to i tak nie spadłby na dół :-):-):-)

a co do tytułu zeby był krótki...
moja propozycja to Staraczkowa przyjazń 2008-nasze buzki:))

ooo, to też bardzo fajna propozycja. I jak my się zdecydujemy :confused: hihihi :-D

Kurczę nie było mnie tutaj przez godz. a tutaj debata nad nowym wąteczkiem. Jestem jak najbardziej za. Jak tylko powstanie wkleje parę zdjęć z Krakowa

nenius dajemy Ci mozliwosc wpisania jaki Ci pasuje propozycje juz byly wiec... Ty cos wybierz i zakładaj. W koncu nie liczy się tak bardzo tytul tylko co w nim bedzie:) Dziewczyny pewnie sie ze mna zgodza wiec do dzieła nie traćmy czasu...

reklama
Do góry