reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Starające się 2008

adiva tak krotko u nas bylas i juz nas opuszczasz.... :-(

??????? czy ja cos przegapiłam????????????

Witajcie już powróciłam-ale się za Wami steskniłam!!!
Anetko Kaka82- Kochaniutki uważajcie na siebie i WIELKIE GRATULACJONY ale się cieszę super,ze się udało!!!

cześć, no nareszcie :-). Jak fajnie Cię widzieć :-)

nenius powiedz co załatwiłaś z tymi naszymi foteczkami?

szczerze mówiąc to nic :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:. Czekałam na Ciebie, żebyś sprawdziła nicki na liście czy na pewno są ok i ewentualnie ją uaktualniła :-p. Na swoje usprawiedliwienie powiem, ze klikam z pracy i dlatego nie miałam czasu sama zająć się listą. Daj znać jak lista będzie gotowa do wysłania do anislu i będziemy działać :tak:

reklama
Myśle że fluidki będą jak gin potwierdzi...boje sie że za szybko sie ciesze:)

A mój M był dumny...oczy mu się smiały i co chwile powtarzał - no proszę....- dostałam goracego buziaka i przykaz że mam dbać o siebie:)

Witam serdecznie wszystkie staraczki 2008:-)zafasolkowanym ogromnie gratuluje:-) my o Zuzię staraliśmy sie 9 miesięcy, temperatura, śluz, nogi w góre po stosunku, specjalne pozycje itp. na pewno każda z was wie o czym mówię:-)i któregoś dnia powiedziałam dość, zmieniłam prace na lepszą, i muszę psychicznie odpocząć od wywoływania @ przez test ciążowy. I następnej @ po tym mocnym postanowieniu juz nie dostałam:-):tak: Urodziła sie Zuzia i jest super dziewczynka, myślimy teraz o syneczku ale ja bym chciała tak zacząć starania od wakacji 2008, może sie uda. Pozdrawiam wszystkie starajace sie i z kreseczkami też:-)

reklama
Witaj bara wśród nas:-)
Ja doskonale wiem o czym piszesz, testy, nogi w górę:-D i nic, ale dziś postanowiłam z tym skończyć bo się jeszcze wykończę psychicznie. odłożyłam starania do lata, zobaczymy co z tego wyniknie

Do góry