reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starające się 2008

mama pati - RACJA<RACJA<RACJA :tak::-) jest tyle par na swiecie, ktorych nie polaczyla milosc, a inne powody.... :baffled: az przykro na nie patrzec, bo to od razu rzuca sie w oczy ... ale coz...jak sobie poscielisz, tak sie wyspisz mowi stare madre przyslowie ... masz to, na co zasluzysz mowi inne - wiec nie przejmujmy sie nimi... sami wybrali :no:

A za to cieszmy sie naszym zyciem :-):-):-) z cudownymi mezczyznami,ktorzy kochaja i sa kochani:tak:

reklama
anets...no kochana gdzie Ty sie podzialas??? Mam nadzieje,ze wszystko u Ciebie w porzadku i tak jak pisza dziewczyny cieszysz sie ta mala kruszynka ktora zobaczylas na zdjeciu :happy2:

nenius kuruj sie!!! wczoraj jeszcze nic nie zapowiadalo choroby...:baffled::confused:

mama pati myślę podobnie jak Ty na temat małzeństwa...Niestety takich par jest mnóstwo:szok::no: to strasznie smutne....ja jestem z tych,co Kochaja tylko raz (ale za to jak:-)...dla mnie ważne są szczegóły...maleńkie a szczere gesty...)

dziewczynki az wam zazdroszcze wiecie musze sie z wami podzielic czyms bo ja chce miec
dziecko i maz takze ale czasem mysle ze to nie teraz ze to nie ten czas i nie ten mezczyzna
ale pragnienie dziecka jest wieksze wiem dziwnie to brzmi ale postaram sie to wyjasnic

chodzi mi o mojego meza kocham go i ja tz naleze do tych ktore kochaja tylko raz a
dobrze ale obawiam sie ze moj maz do takich osob nie nalezy :-(
mam swoje miejsze i wieksze problemy tak jak wiekszosc mysle par na tym swiecie
ale moim najwiekszym problemem jest to ze moj maz jest bardzo malo czuly itp
a mnie brakuje milosci czulosci takiej zwyklej takiej normalnej romantyzmu

nie wiem czy dobrze ze wogole ten temat tu poruszam ale jestescie takie kochane ze
chcialam sie z kims podzielic
czasem sie wlasnie zastanawiam czy to wogole ten mezczyzna tz kocham go najbardziej
na swiecie ale czasem mam wrazenie ze on mnie nie kocha tak jak ja jego :-(
np dzis ja mialam wolne od pracy i czekalam caly dzien na meza az wroci z pracy
chcialam zrobic romantyczna kolacje a on wrocil wiecie podchmielony bo dzis sa ostatki i nici
z kolacji tylko sie zdenerwowalam i poklocilismy sie troche :-(
przepraszam ze was zasmucam i zanudzam WYBACZCIE

Najpierw chcę pogratulować GUSI
OGROMNIASTE GRATULACJE wiesz czułam że Ci sie uda

reklama
Do góry