reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starające się 2008

Witajcie!! u mnie juz lepiej:-)nie mam juz goraczki hurra:-):-)
niedlugo testuje ale jakos mnie to przeraza bo bralam antybiotyki i dalej biore, sa przepisane przez gina ale wiecie jak to jest...
electra zobaczysz jaki bedziesz miala humorek jak 2 kreseczki zobaczaczysz czego ci zycze z calego serduszka:-)
gusia 80 piekny prezencik na zajaczka..heh ale czy wytrzymasz z tajemnica;-)
betiinka fajny szczeniaczek:-):-)
majeczka02 z tymi testami to roznie bywa.. ja mam paskowe rowniez ale wydaje mi sie ze dobrze mi pokazywaly owulke

reklama
witaj wanilia_sky zycze Ci milej podrozy :-) Ty wrocisz,ja wyjade... ale wroce w niedziele. Jakie ciuszki wystawialas ?

Witajcie kochane :-)
Tyle się tutaj każdego dnia dzieje. Superowo jet :-)
A mnie wczoraj znowu dopadła migrena:no::angry: i jeszcze dzisiaj siedzi i nie chce odpuścić :-(

Co do testów owu, to kupowałam już takie paskowe i te płytkowe. I powiem Wam że i jedne i drugie wychodziły dobrze. Choć faktycznie te paskowe czasami są słabsze. Teraz ma paskowe i jestem z nich zadowolona.

kasiaJ82 dobrze,ze juz Ci przeszlo to chorobsko i nie przerazaj sie...w koncu zawsze jest nastepny cykl, a jak w tym sie udalo,to ginekolog wiedzial co zapisac! glowa do gory!!

betiinka pochwal sie szczeniaczkiem

monik75 a gdzie kupiłaś te paskowe na allegro? Podeślij mi stronkę jak wygladają te Twoje testy:-) dobrze?
Ps. zrobiłam dzis jeden test owu zeby sprawdzic co i jak jedna wyrazna kreseczka...

wanilia_sky jak bede miala dziewczynke....:-).... i mieszkasz niedaleko Wrocka.... to sie zglosze po te ciuszki.... :-D albo niedaleko Warzsawy,Katowic lub Krakowa, gdzie najczesciej ladujemy...

dorotko mieszkam w Grecji

reklama
Witajcie!! u mnie juz lepiej:-)nie mam juz goraczki hurra:-):-)
niedlugo testuje ale jakos mnie to przeraza bo bralam antybiotyki i dalej biore, sa przepisane przez gina ale wiecie jak to jest...
electra zobaczysz jaki bedziesz miala humorek jak 2 kreseczki zobaczaczysz czego ci zycze z calego serduszka:-)
gusia 80 piekny prezencik na zajaczka..heh ale czy wytrzymasz z tajemnica;-)
betiinka fajny szczeniaczek:-):-)
majeczka02 z tymi testami to roznie bywa.. ja mam paskowe rowniez ale wydaje mi sie ze dobrze mi pokazywaly owulke
ja napewno tak :-) boje sie ze mąz sie wygada :-)

Do góry