reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starające się 2008

Witaj Lunia 83 - Fajnie, że dołączyłaś do nas. A tym, że jestes nowa- nie przejmuj się. Ja na początku stycznia tez stawiałam tutaj swoje pierwsze kroczki, a teraz już zaprzyjazniłam się z dziewczynami i nie wyobrazam sobie dnia bez tego forum. Jest tu tyle przyjaznych Istotek, które zawsze pociesza, utula, wysłuchaja i użycza rekawa, jak chcemy sie wypłakac... Dziewczyny, dziekuje Wam, że jestescie! Dziekuje za troskę, odnosnie mojego zdrówka, za życzenia powrotu do niego. Jestescie kochane! Az sie chce zyc:) Buziaki!!

reklama
witajcie dziewczynki juz jestem po wizycie u gin nastepna 26/02 i usg dowcipne jajeczko jest ale nie wiemy czy sie bedzie rozwijac dostałam dufaston 2 razy na dzien

Gusieńko Kochana, musi być dobrze. I będzie. Ja się będę modliła, by Fasolinka się ładnie rozwijała i szybciutenko sobie rosła. I inne Staraczki też na pewno o to Bozie poproszą... Mam nadzieje, ze po następnym USG bedziesz miała dobre wiesci

witajcie dziewczynki juz jestem po wizycie u gin nastepna 26/02 i usg dowcipne jajeczko jest ale nie wiemy czy sie bedzie rozwijac dostałam dufaston 2 razy na dzien

Kochana gusienko, będę trzymała kciuki za ciebie i twoja fasolkę, trzeba wierzyć, że wszystko będzie dobrze, 26.02 już niedługo i wierzę, że po nastepnej wizycie będziesz miała same dobre wiesci dla nas. Przytulam mocno

Gusia ...ja też dostałam dufaston 2 razy po pół tabletki...okazało sie ze mam torbiela na jajnkiu, którego czesniej nie było. Wierzę, ze nasze fasolki będą zdrowe:) i nie ma innej opcji!!!!

WITAJCIE!!!
Mama pati Kochaniutka cieszę sie,ze juz z Toba lepiej:-) A sio wstretne choróbsko...

Witam Wszystkie Staraczki:-)
Nie wiem czy dobrze trafiłam.zauważyłam, że wszystkie sie już znacie a ja dopiero stawiam pierwsze kroki na forum:zawstydzona/y: Staramy sie z mężem o dzidziusia od grudnia 2007 ( czyli krótko) ale już nie moge się doczekać tej fasolki we mnie.:tak: Myślałam, że teraz nam się udało, ale niestety właśnie przylazła wstrętna @:-( Jakis czas temu miałam problemy z guzami na piersiach i wysokim poziomem prolaktyny. Ale lekarz stwierdził że teraz wszystko jest w normie... Zobaczymy

Witam Cie bardzo serdecznie:tak::-)z nami będzie lzej oczekiwać na Bobaska. (Zaraz dodam Cie do listy:))

oj mam nadzieje ze powie rosnie slicznie było by to najpiekniejsze zdanie w tym okresi

Dziewczyno nie panikuj! (wiesz,ze nerwy WAM szkodza) Fasolka ładnie rosnie i dowiesz sie o tym juz lada dzień:-)

Gusia ...ja też dostałam dufaston 2 razy po pół tabletki...okazało sie ze mam torbiela na jajnkiu, którego czesniej nie było. Wierzę, ze nasze fasolki będą zdrowe:) i nie ma innej opcji!!!!

Kaka to mi się podoba fasolki musza byc zdrowiutkie i nie ma innych opcji:-):tak: Wszystkie ciocie z BB zaciskaja kciukasy:-)

Witajcie :-) ja tez juz jestem :-D

lunia83 witaj wsrod nas:happy: i nie martw sie,ze jestes nowa, za miesiac wszystko sie zmieni i bedziesz stala staraczkowa bywaczka forum - jesli oczywiscie zechcesz. :-D

Milego dnia Wam zycze:-D

reklama

Dziewczynki musi być dobrze :tak: Grunt to myśleć pozytywnie :tak:
Ja też się za Wasze dzieciątka pomodlę :tak:

Do góry