reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starające się 2008

Jejku z tego podekscytowania się nie powitałam nowe staraczki :zawstydzona/y:

Witajcie kochane :-) Zapraszamy serdecznie na nasz wesoły wąteczek :-)

Uwaga!!!!

Panuje tu ostatnio epidemia II kreseczkowa i można się zarazić :-D:-D:-D

reklama
Moniczko Kochana, niczego bardziej nie pragnę, jak złapania od Was tego wiruska-dwukreseczkowca :) Ale musicie je mieć mega-silne, bo ja w najbliższym sąsiedztwie żadnej zafasolkowanej nie jestem:(
Monik, tak pichce obiadek i wciąż o Was mysle:) I dziubol smieje mi sie od ucha do ucha. Wesolutko będziecie miały w tym wateczku mamuskowym - wszystkie super dziewczyny właśnie doczekały się upragnionej ciąży. Zaraz, zaraz, Wy chyba przecinacie wstęge wąteczku mamusiek litopadowych, nie?

Gwiazdeczko w poniedziałek zrobię jeszcze jeden test płytkowy i wtedy wkleję zdjęcie wszystkich teścików :-)
A ja się cieszę że u Ciebie tempka zaczyna wracać do normy :-)

Moniczko Kochana, niczego bardziej nie pragnę, jak złapania od Was tego wiruska-dwukreseczkowca :) Ale musicie je mieć mega-silne, bo ja w najbliższym sąsiedztwie żadnej zafasolkowanej nie jestem:(
Monik, tak pichce obiadek i wciąż o Was mysle:) I dziubol smieje mi sie od ucha do ucha. Wesolutko będziecie miały w tym wateczku mamuskowym - wszystkie super dziewczyny właśnie doczekały się upragnionej ciąży. Zaraz, zaraz, Wy chyba przecinacie wstęge wąteczku mamusiek litopadowych, nie?
Dokładnie Mamo Pati :-) Dzisiaj założyłam wąteczek listopadowych mamuś :-)
Na dodatek sama jestem z listopada! A termin z kalkulatora wychodzi mi na 3 listopada ;-)

Rany, wpadam tu na chwilkę, a tu takie wiadomości :-):-):-):-):-):-)

Monik, Majeczka ogromne gratulacje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Trzymajcie się cieplutko dziewczyny.

Rety, ale fajnie!!! :-D:-D Gęba mi się sama śmieje :-):-):-)

reklama
Wiecie że cykl razem z Majeczką zaczęłam w tym samym dniu:-) I teścik też zrobiłyśmy w tym samy dniu :-D

Wiem, Dziewczynki. Od poczatku mej obecnoci na forum zauwazyłam to, bo ja mam taki sam cykl jak Wy:) Moja @ ma przyjsc jutro. Eh, wymarzyłam sobie teraz jak to by było fajnie, gdyby nie przyszła...

Do góry