Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
a u mnie tak jak wczensiej pisalam rozpoczal sie 2 cykl i mam akurat dni plodne wiec ostro dzialamy z mezusiem.. ale zatsanwiam sie czy moze staranie co 2,3 dzien nie jest lepsze od codziennego, gdyz tak zołnerzyki beda silniejsza a tak jak codziennie to wykonczone... wkoncu jak sie chce zrobic test nasienia tez trzeba czekac az od 5-7 dni, nie kochac sie bo oslabia to jakosc nasienia, wiec moze takie codzienne dzialanie nie jest dobre..?? co sadzicie?wiec moze takie codzienne dzialanie nie jest dobre..?? co sadzicie?
Jak masz jakieś wątpliwości to można zrobić test ciążowy z krwi albo tak jak piszesz poczekać do 11. Ja po odstawieniu pigułek troszkę przytyłam no i okres mi się rozregulował. Ale oczywiście życzę Ci żeby 11 nie przyszła @zastanawialam sie cyz nie jestem,, mialam dolegliwosci typu zgaga, bole w podbrzuszu, nawet ostatnio nie wystapil normalny okres a jedynie krwawienie 2 dniowe i koniec.. testy robilam i nic nie wyszlo.. wiec sama juz nie wiem czy sa to moje urojenia czy napradwe cos tam sie zaczyna ,,,
narazie spokojnie poczekam do 11 maja
ale jest to bardzo dziwne.. acha i przytylam.. ale tez raczej odrzucam zafasolkowanie tylko moze odstawienie pigulek anty ma z przytyciem cos wspolnego odkad je odstawilam... co sadzicie o tym wszytskim?